Exclusive Beast vismagneet
The Beast vismagneetThe Beast vismagneet

Exclusive Beast vismagneet

189,99 159,99

Het kon niet op, wij hebben zoveel positieve reactie’s ontvangen over de door ons ontworpen Terror magneet. Dit gaf ons de motivatie om een nieuwe grootmacht te ontwikkelen en daar is hij dan: THE BEAST vismagneet! THE BEAST magneet is nog extremer dan onze Hardcore & Terror magneet. The Beast vismagneet is niet sterk, maar BEESTACHTIG STERK om bang van te worden! Dit brengt de nodige gevaren met zich mee. Ga met deze magneet dus extreem voorzichtig om en houd hem uit de buurt van kinderen!

Speciaal voor jou is deze vismagneet te bestellen met voorverkoop korting. Daarnaast wordt er gratis een Beast beschermhoes meegeleverd. De magneet is rond 30 mei voorraadig en zal dan naar jou verstuurd worden. Wil jij de magneet goed beschermen? Bestel dan de beschermhoes *trekkracht neemt hierdoor af.

Specificaties Magneet

 • Allround aantrekkingskracht
 • 6x meer verrijkende aantrekkingskracht
 • Perfect werpgewicht
 • Past op prikstok
 • Direct magneetoppervlak
 • Extreem sterk
 • M8 aansluiting
 • Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst
 • Met beschermhoes te verkrijgen
 • Met behuizing verkrijgbaar
 • Niet geschikt voor kinderen: 18+ !

AllDayMD zal als eerste met THE BEAST een release video gaan maken. Wil jij dit niet missen? Abboneer dan op hun kanaal.

000

Magneten die je ook leuk vindt:

 • Terror beschermhoes

  Beschermhoes Beast magneet

  20,00

  Beschermhoes Beast magneet

  Deze beschermhoes geef bescherming aan de Beats magneet tegen val en stoot schade. Echter neemt door de hoes de trekkracht van deze magneet af omdat het direct contact met het te vangen object verloren gaat. Door het plaatsen van de beschermhoezen wordt de magneet automatisch een sleepmagneet omdat hij horizontaal door het water getrokken wordt. Dit betekend dat de zijvlakken naar beneden gericht zijn. Kleine objecten kunnen gemakkelijk met hoes omhoog gehaald worden alleen door het slepen neemt de trekkracht af op zware objecten, ideaal als je niet extreem vast wilt komen te zitten.
  20,00

Exclusive Beast vismagneet

The Beast vismagneet is de grotere opvolger van de welbekende Terror magneet. De Beast magneet heeft een extra grote diameter en is nog dikker dan de Terror magneet. Dit maakt hem BEESTACHTIG STERK. Doordat de magneet zwaarder is, komt hij extra diep door de modder/het slib. Dit maakt dat de magneet bij dieperliggende objecten kan komen.

Pas op, geen kinderspel!

Deze vismagneet is zo krachtig dat je bewust met deze magneet om moet gaan. Deze magneet is dan ook absoluut niet geschikt voor kinderen! De magneet heeft een ongelooflijke verrijkende aantrekkingskracht en zal dan ook alle magnetische voorwerpen van ver naar zich toetrekken. Deze magneet heeft daarom geen enkele moeite om objecten op te vissen, ook al zijn de objecten rond, roestig of liggen ze diep in de slib. Bij aankoop van meerdere sterke magneten raden wij dan ook aan om deze op afstand van elkaar te gebruiken en op te bergen.

Exclusive assortiment

The Beast magneet is de grootste versie vismagneet in ons Exclusive vismagneet assortiment. Wij hebben deze magneet gemaakt om voor de professionele magneetvisser die geen vangsten wil laten liggen en voor het allerbeste wilt kiezen. Wil jij toch een kleinere allround vismagneet? Kijk dan eens naar onze Easy, Hardcore of Terror vismagneet.

Geen pony maar een werkpaard

Onze Exclusive magneten zijn magneten zonder behuizing. Dit betekent dat je voorzichtiger met deze magneten om moet gaan dan met behuisde magneten. Magneten zijn gemaakt van bros materiaal. Tijdens het vissen kunnen delen van de magneet af gaan: dit is geen productie fout maar een product eigenschap! Echter vang je met ons Exclusive assortiment de meeste vangsten. Wil je de magneten beschermen? Kijk dan naar onze beschermhoezen.

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium, daarom behouden onze Magnetar vismagneten de trekkracht die ze hebben en is de magneet van hoge kwaliteit. Bij sommige magneetaanbieders neemt de trekkracht van de vismagneet al af na een aantal weken, dit wil je niet! Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op!

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten wanneer ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen! Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico. Lees altijd voor gebruik van onze magneten de veiligheidsmaatregelen door.

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Exclusive Beast vismagneet”