Exclusive Hardcore vismagneet
Terror magneetTerror magneet

Exclusive Hardcore vismagneet

119,99 79,99

De Hardcore vismagneet is een vismagneet met een extreme verreikende aantrekkingskracht! Volgens ons is dit één van de beste vismagneten van het moment. Veel magneetvissers praten met lof over de hardcore magneet door zijn effectieve vang resultaten. Als je ooit een andere enkelzijdige vismagneet gekocht hebt overtreft onze Hardcore magneet het, ook al heb je een 350kg 450kg 550kg of 600kg magneet. Wil jij de magneet goed beschermen? Bestel dan de beschermhoes *trekkracht neemt hierdoor af. Bekijk hier onze video 

Specificaties Magneet

  • Allround aantrekkingskracht
  • 4x Verrijkende aantrekkingskracht
  • Perfect werpgewicht
  • Ideaal voor op prikstok
  • Bekend van WatchdutchMD & Dutchmagnethunters
  • Extreem sterk
  • M8 aansluiting
  • Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst
  • Met beschermhoes te verkrijgen
  • Kinderen laten gebruiken onder ouderlijk toezicht
000

Exclusive Hardcore vismagneet

Wij hebben er een jaar over gedaan deze magneet te ontwikkelen en presenteren deze magneet dan ook met trots. De naam van de magneet zegt het al, deze magneet is zeer sterk! De Hardcore vismagneet grijpt zich vast aan alle objecten en dit aan alle kanten van de magneet. De Hardcore magneet heeft zich opgeworpen tot één van de populairste vismagneten onder de magneetvissers. De magneet bevat geen behuizing waardoor de afstand trekkracht toeneemt 3 x zo ver als normaal!!! De afstand trekkracht neemt niet alleen toe, nee ook de directe trekkracht is extreem te noemen. Voor deze magneet maakt niet uit of het te vangen object groot, klein of rond is, de magneet pakt simpelweg alles.

Wij beschouwen de Hardcore magneet als één van de sterkste magneet in ons assortiment. Zelfs sterker dan de 550kg vismagneet. De trekkracht van de magneten met metalen omhulsel zijn niet te vergelijken met een pure neodymium magneet. Dit omdat het omhulsel de trekkracht beïnvloed en alle trekkrachten in één richting duwt. Dit maakt dat de pot magneten hoge trekkrachten kunnen behalen op platte metalen platen.

Allround vismagneet

De hardcore vismagneet is een allround magneet dat wil zeggen dat deze magneet trekkracht heeft aan alle kanten. Veel magneten hebben alleen aan de onderkant van de magneet aantrekkingskracht, waardoor de vangkans afneemt. Dit is niet het geval bij onze Hardcore vismagneet, met deze magneet ben je verzekerd van een optimale vangkans.

Exclusive assortiment

De Hardcore magneet is de middel versie vismagneet in ons Exclusive vismagneet assortiment. We hebben deze magneet gemaakt om beginnend en ervaren magneetvissers te laten kennis maken met ons Exclusive assortiment. Wil jij een sterkere allround vismagneet? Kijk dan eens naar onze Terror of The Beast vismagneet.

Geen pony maar een wekpaard

Onze Exclusive magneten zijn magneten zonder behuizing. Dit betekend dat je voorzichtiger met deze magneten moet omgaan dan met behuisde magneten. Magneten zijn gemaakt van bros materiaal, tijdens het vissen kunnen kleine delen van de magneet af gaan dit is geen productie fout maar een product eigenschap. Echter vang je met ons Exclusive assortiment de meest vangsten. Wil je de magneten beschermen kijk dan naar onze beschermhoezen.

Hooge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico. Lees altijd voor gebruik van onze magneten de veiligheidsmaatregelen door.

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Exclusive Hardcore vismagneet”