XL classic vismagneet 250 KG

XL classic vismagneet 250 KG

94,99

De Magnetar 250 kg is een Neodymiummagneet met een maximale trekkracht van 250 kilogram. Op deze magneet zit een verzwaring zodat de magneet dieper door het slib heen getrokken wordt. Deze verzwaring weegt 750 gram. Het totale gewicht is 1400 gram en dit is een ideaal gewicht om mee te gooien. Onze verzwaringen worden met de hand gemaakt bij een ambachtelijke tingieterij wat garant staat voor goede kwaliteit. Alle prijzen zijn incl. btw en gratis verzending; zo zijn er geen extra kosten.

Uitverkocht

000

De Magnetar 250 kg is een Neodymium magneet met een maximale trekkracht van 250 kilogram. Op deze magneet zit een verzwaring zodat de magneet dieper door het slib heen getrokken wordt. Dit maakt dat jij dieperliggende schatten boven water krijgt. Het verschilt per rivier, sloot of kanaal hoe dik het slib is. Met de Magnetar 250 kg verzwaard zit je altijd goed. De verzwaring weegt 750 gram en is gemaakt van 4% tin 96% lood. Het totale gewicht is 1400 gram: een ideaal gewicht om mee te gooien.

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

 

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “XL classic vismagneet 250 KG”