SPECIAAL VOOR BARBAARSE MAGNEETVISSERS  GET YOUR BARBARIAN

Over ons

Vragen?

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn Magnetar.

dé specialist in magneetvissen.

Bekijk onze magnetenKeuzehulp: Ik heb hulp nodig!

Previous

Next

Over ons

Hallo mijn naam is Reinout Volkers, Eigenaar van Magnetar en zelf fanatiek magneetvisser. Leuk dat je deze pagina bezoekt om meer over mij en Magnetar te weten te komen. Op jonge leeftijd leek het mij al leuk om op zoek te gaan met een metaaldetector. Schatten, munten en kogels vinden: dat leek mij wel wat! In 2013 kwam ik op het idee om te gaan magneetvissen. Dat was de tijd dat magneetvissen nog niet bekend was. Ik was razend benieuwd naar wat er allemaal op de bodem van kanalen, rivieren en sloten kon liggen. Hier kun je op twee manieren achter komen: erin duiken of vissen met een magneet!

Hoe het allemaal begon..

Om dit kunnen doen had ik natuurlijk een sterke magneet nodig, maar waar koop je zoiets? Ik had al wel eens met een speakermagneet gevist, maar daarmee kwam ik niet verder dan een paar bierdopjes. Op het internet had ik naar mijn inzien een sterke magneet gekocht, maar dit bleek niet de geschikte magneet te zijn voor deze mooie hobby: magneetvissen. De twee aankopen die daarna volgden bleken alsnog niet te zijn wat ik graag wilde. Één vismagneet ging snel stuk en de andere vismagneet verloor zijn trekkracht waar je bij stond. Hier had ik flink de balen van! Wel was ik verkocht aan het magneetvissen.

Meer leren over magneetvissen? Lees dan onze blogs. 

Dit moest anders..

‘’Dit moest anders’’. Na veel geld uitgegeven te hebben aan verkeerde magneten heb ik besloten mij meer te gaan verdiepen in magneten. Al snel raakte ik hierdoor gefascineerd, de aantrekkingskracht tot de magneten was te groot om het los te laten. Ik wilde maar één ding, namelijk de ideale magneet maken waarmee je het best kunt magneetvissen. Uiteindelijk heb ik dit doorgezet en de ideale magneet laten produceren. In mijn directe omgeving was hier veel interesse voor en al snel raakte ik in contact met mensen met een metaaldetector. Zij vonden mijn magneet geweldig en wilde precies dezelfde, maar deze was nergens te koop. Op dat moment heb ik besloten om de verkoop te starten in de verkoop van vismagneten.

Nu, 5 jaar later, werk ik samen met betrouwbare partners en blijf ik ontwikkelingen doorvoeren. Zo verbeter ik mijn magneten elke keer als er nieuwe innovaties zijn op het gebied van magneten. Daarnaast ontwerp ik steeds nieuwe modellen. De laatste ontwikkelingen zijn de hardcore en terrormagneet: twee magneten om trots op te zijn!

Magnetar is geen groot bedrijf, dit maakt Magnetar zeer flexibel, vooruitstrevend en klantgericht. Wat ik wil is dat jij vist met de juiste vismagneet en zo geen vangsten misloopt. Magneetvissen op zijn leukst!

De magneten die verkocht worden op onze website zijn direct ingekocht bij de fabrikant, hierdoor kunnen wij onze eigen modellen maken die voldoen aan onze voorwaarden en deze leveren voor een betaalbare prijs. 

Bekijk hier onze magneetvis vondsten.

Een schappelijke prijs

Wij willen de magneten tegen een zo laag mogelijke prijs aanbieden, maar dat mag niet te kosten gaan van de kwaliteit van de magneten. Slechte magneten worden er op grote schaal verkocht, dit kunnen andere leveranciers doen omdat u niet kunt zien wat voor een magneet u koopt. Let vooral niet op de trekkracht van een magneet, want hier kan veel mee gespeeld worden.

Vaak worden er dunne magneten verwerkt in de behuizing over een grote diameter. Hierdoor kunnen zeer hoge trekkrachten behaald worden met minder magnetisch materiaal. Neodymium is het magnetisch materiaal wat erg duur is, dus door minder hiervan toe te voegen kunnen magneten goedkoper aangeboden worden. Met een dunne magneet zullen veel vangsten mis worden gelopen; net als het plezier in het magneetvissen! Ga dus altijd voor een betrouwbare magneet van Magnetar.

Als u vragen heeft of advies wilt kunt u altijd bellen of langskomen. Een bak koffie staat altijd voor u klaar.