Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 20€

30 dagen bedenktijd

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Reinout, Annelies, Maurice, Dennis en Liselotte. Samen zijn wij Magnetar. Wij bieden jou kwaliteit vismagneten met een hooggewaardeerde service. Wat ons onderscheidt is dat wij altijd kiezen voor kwaliteit. Wij kiezen dus altijd voor het beste voor jou! Geen troep of speelgoed, maar echte krachtpatsers voor de echte magneetvisser. Dit is ook precies waarom de ervaren magneetvisser kiest voor de kwaliteit van Magnetar.

Wij zorgen altijd voor een snelle en gratis bezorging. Daarnaast hebben wij een breed assortiment, dus voor ieder wat wils, ja ook voor jou! Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt en hebben daarom de nodige kennis van de magneten en de hobby. Dit is waarom wij ook altijd voor jou klaar staan voor persoonlijk advies. Wij hebben hart voor onze zaak en dit resulteert in tevreden klanten (reviews lezen of zelf een review schrijven?). Kies daarom nu voor Magnetar: al ruim 8 jaar de vertrouwde specialist in magneetvissen!

Magnetar achter de schermen:

Reinout Met trots ben ik Magnetar jaren geleden begonnen. Nog steeds sta ik iedere ochtend met veel plezier op om jou van dienst te zijn en van de beste magneten te voorzien. Hart voor de hobby en voor alle klanten!

Annelies Het gezicht achter de teksten, informatie mails en social media posts. Als professional Magnetar promoten? Ook dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Samen kunnen wij veel bereiken! Mailen voor een samenwerking kan naar annelies@magnetar.nl

Maurice Uw bestelling zal door mij ingepakt en gecontroleerd worden. Achter de schermen sta ik altijd voor de klanten klaar. Dit doe ik met veel trots!

Liselotte Vragen over magneetvissen of uw bestelling? Ik help u graag! Vragen kunt u stellen op info@magnetar.nl Ik zal u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Dennis Ik hou mij bezig met Magnetar in de Verenigde Staten. Als professional Magnetar voor de VS promoten? Mailen kan naar dennis@magnetarmagnets.com

“Eerst ergens anders goedkopere magneten gekocht. Later toch een Magnetar magneet.. wat een enorm verschil! Zoveel meer vangsten! De magneet heb ik zeker al dubbel en dwars terugverdiend door mijn oud ijzer en bijzondere vangsten. Top kwaliteit!”

Marc (36)

“Super goede spullen, snelle levering en top service! Ik zeg maar zo: Zonder goede spullen kan je niets!”

Fred

“Wat een super service! Top geholpen en duidelijke uitleg! Iemand die serieus met zijn werk/hobby bezig is. Wij komen zeker terug.”

Gerard