Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Over ons

Ons familiebedrijf verkoopt al meer dan tien jaar vismagneten aan mensen die net zoveel van magneetvissen houden als wij.

Reinout Volkers, de oprichter van Magnetar, heeft al jarenlang een passie voor magneetvissen. Tijdens zijn studie Small Business & Retail Management begon hij Magnetar in de schuur van zijn ouders. Hij had één droom: van deze passie zijn beroep maken. Door magneetvissers uitsluitend de beste producten aan te bieden, heeft Magnetar al meer dan 20.000 vismagneten verkocht. In meer dan 50 landen over de hele wereld is men bekend met onze producten.

Bij Magnetar willen we magneetvissers van de hoogste kwaliteit vismagneten, accessoires en service voorzien. Dit realiseren we door onze jarenlange kennis te combineren met continue innovatie. Zo kwam Magnetar als eerst met de krachtige 360º neodymium vismagneten op de markt. Ook in de toekomst willen we blijven innoveren. Ons gepassioneerde en toegewijde team van vijf medewerkers werkt daarom dagelijks hard aan de beste ervaring voor magneetvissers.

Magnetar moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij gratis verzending voor bestellingen met een waarde van €30 of meer. Is een product toch niet helemaal bevallen? Dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Heb je een vraag of onze producten, service of bezorging? Neem dan contact met ons op via info@magnetar.nl

Het team achter Magnetar

Reinout: Met trots ben ik Magnetar jaren geleden begonnen. Nog steeds sta ik iedere ochtend met veel plezier op om jou van dienst te zijn en van de beste magneten te voorzien. Hart voor de hobby en voor alle klanten!

Annelies: Het gezicht achter de teksten, informatieve e-mails en social media posts.

Maurice: Uw bestelling zal door mij ingepakt en gecontroleerd worden. Achter de schermen sta ik altijd voor de klanten klaar. Dit doe ik met veel trots!

Peter: Vragen over magneetvissen of uw bestelling? Ik help u graag! Vragen kunt u stellen op info@magnetar.nl Ik zal u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Dennis Ik houd mij bezig met Magnetar in de Verenigde Staten. Als professional Magnetar voor de VS promoten? Mailen kan naar dennis@magnetarmagnets.com

Tevreden klanten van Magnetar

“Eerst ergens anders goedkopere magneten gekocht. Later toch een Magnetar magneet.. wat een enorm verschil! Zoveel meer vangsten! De magneet heb ik zeker al dubbel en dwars terugverdiend door mijn oud ijzer en bijzondere vangsten. Top kwaliteit!”

Marc (36)

“Super goede spullen, snelle levering en top service! Ik zeg maar zo: Zonder goede spullen kan je niets!”

Fred

“Wat een super service! Top geholpen en duidelijke uitleg! Iemand die serieus met zijn werk/hobby bezig is. Wij komen zeker terug.”

Gerard