Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Retourneren

Heb je een product besteld en voldoet het niet aan je verwachtingen? Dan heb je de mogelijkheid om het 30 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat het product ongebruikt is.

Magnetar vraagt je om een bestelbevestiging of een kopie daarvan toe te voegen aan het artikel dat je terug wil sturen. Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 10 dagen na ontvangst terugbetaald, mits aan de voorwaarden is voldaan.

Retourneren mag naar het volgende adres:

Active Ants
Magnetar Retouren
Borchwerf 5
4704RG Roosendaal

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden de aankoop te herroepen. De herroepingstermijn eindigt 30 dagen na de dag waarop jij de producten ontvangen hebt.

Je herroepringsrecht uitoefenen is mogelijk door Magnetar middels een verklaring op de hoogte te stellen van de beslissing om de aankoop te herroepen. Dit kan per e-mail of het contactformulier op de website. Het is mogelijk om een modelformulier te gebruiken.

Gevolgen van de herroeping

Na het herroepen van de aankoop betaalt Magnetar alle van jou ontvangen betalingen, inclusief leveringskosten aan je terug. Extra kosten die voortvloeien uit een keuze voor een andere leveringswijze worden niet vergoed.

Deze betaling wordt niet later dan 10 dagen na de herroeping van de aankoop voldaan. Voor de terugbetaling wordt dezelfde methode als voor de transactie van de aankoop gebruikt. Er worden geen kosten voor deze terugbetaling in rekening gebracht. Magnetar mag de terugbetaling weigeren totdat zij de goederen hebben teruggekregen of totdat je hebt aangetoond dat je de producten geretourneerd hebt.

Na herroeping moeten de producten zonder uitstel en tenminste binnen 14 dagen na de aankoop aan ons of aan Active Ants (Borchwerf 5, 4704 RG Roosendaal, Nederland) overhandigd worden. Je voldoet aan deze waarde als je de producten binnen 14 dagen opstuurt.

Je betaalt zelf de kosten die met retourneren gepaard gaan. Een eventueel waardeverlies van de producten is alleen voor jouw rekening wanneer dit waardeverlies te wijten is aan jouw handelingen die verder gaan dan nodig is om de kenmerken en werking van de goederen te controleren. Wanneer je een verkeerd- of defect product hebt ontvangen, zijn de retourkosten voor rekening van Magnetar.

Bijzondere bepalingen

Wanneer u de aankoop financiert met een lening en deze op een later moment intrekt, dan bent u niet langer gebonden aan de overeenkomst. Dit is aan de orde wanneer Magnetar je kredietverstrekker is of je kredietverstrekker gebruikt maakt van de medewerking van Magnetar om de financiering tot stand te brengen.

Wanneer het krediet voor herroeping van de aankoop al aan ons verstrekt is, treed je automatisch uit de overeenkomst.

Mocht je vragen hebben over het retourneren, neem dan contact met ons op via het contactformulier.