Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Youtubers

Youtubers die vissen met een Magnetar vismagneet.

Om het jou makkelijk te maken hebben wij alvast een lijstje gemaakt met de Youtubers die met onze Magnetar vismagneten vissen. Deze Youtubers maken videos over hun vangsten met onze Magnetar vismagneten of vergelijken ze met andere vismagneten.
Neem een kijkje op hun kanalen en laat je verbazen over de mooie vangsten!

Nederlandse Youtubers

Tim Oh Die

Ik ben timohdie en ik maak video’s sinds 25 juni 2019
Altijd geweldige content
chalaazzzzzzzz. Kijk hoe Timohdie onze magneten gebruikt in deze video

AllDayMD

Engelse Youtubers

Metal Detecting WWII Battlegrounds

MEER DAN 17 MILJOEN KEER BEKEKEN! In deze video zie je ons magneetvissen uitproberen. We vonden een aantal verbazingwekkende onaangeroerde WO2 relikwieën. Geniet van de video.

Rustic Treasure Hunters

Wij zijn een magneetvistrio uit Michigan USA. Chris “BC”, Ryan “Bear” en Lochlan “Lochness” zijn schatzoekers op jacht om geschiedenis te ontdekken, de waterwegen schoon te maken en mogelijk cold cases te helpen oplossen. Klik op deze video om ons te zien magneetvissen. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over Magnetar in de VS!

Magnet Junkie

Wij zijn een magneetvisfamilie van de mooie Florida Space Coast in de VS! We houden van alles wat we vinden, maakt niet uit wat, want we zijn onze waterwegen aan het schoonmaken. Met één worp tegelijk! Get up, get out and find yourself!

Essex magnet hunters

Wij zijn ESSEX MAGNET HUNTERS (Terry Pete Adam en Beth – ons nieuwste lid) we houden van magneetvissen, metaaldetectie en een wekelijkse live show die we streamen om het bewustzijn voor geestelijke gezondheid te helpen verspreiden – Magnets & Mental Health, maar ook het delen van een aantal mooie wandelingen langs de kustplaats Brightlingsea in het Verenigd Koninkrijk. We hebben een catalogus van meer dan 100 video’s, waaronder shorts en we gaan ook regelmatig live op Facebook. Dit is onze beste video!

Boston Magneteers

Wij zijn een vader en zoon team uit Boston UK. Het is voor ons allemaal begonnen als een manier om Josh van zijn Xbox af te krijgen, en in de frisse lucht. We genieten van reizen om te vissen en anderen te ontmoeten. We maken ook graag video’s en bloggen onze vondsten op onze sociale media platforms. Onze favoriete video is die in Camden Town met Magnet Warriors. Het was een fantastische dag om voorbijgangers te ontmoeten, en de vondsten waren ongelooflijk. Bekijk hem hier!

Duitse Youtubers

MaScottchen & Co Magnetfischen

Wij zijn MaScottchen&Co en dit zijn onze beste vondsten van 2021!

Magnet_4_Future Magnetfischen

Leon van Magnet4future: “De beste magneet is de Beast, wij maakten een Review Video op YouTube, hij is heel sterk en heel zwaar!!”

MC limited edition

Ik ben MC, welkom op ons kanaal. Ik wil jullie graag kort iets vertellen over ons YouTube kanaal MC Limited Edition. Misschien heb je al iets van ons gezien in een of andere video op ons YouTube kanaal of op TV. Zo niet, dan maak je nu kennis met ons. Wij gaan met veel enthousiasme magneetvissen en met de detector schat zoeken voor de bescherming van het milieu.
Wij zijn een milieubeschermingsvereniging en laten jullie in onze video’s zien hoe wij met onze magneten, haken en detectors het afval uit het water en van de stranden halen.
Altijd met veel plezier!

Sachsen Sondler

Voel je vrij om me te vergezellen op mijn tochten, hetzij met de detector op het veld of met de magneet op het water.
Het belangrijkste is frisse lucht en plezier, de vondsten staan hier niet centraal.

Gebrüder Lange

We moesten eigenlijk handtassen met allerlei kostbaarheden redden die in een rivier waren gezonken, maar tijdens het magneetvissen stuiten we op weggegooide gestolen goederen. Bekijk de video hier

Johnny Hand

We zijn weer gaan magneetvissen met de nieuwe magneten en hebben de rivier mooi opgeruimd! Er was de beste vondst tot nu toe, een SHOTGUN… bekijk de video