Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Annelies
2 - 3 min. read
23 jun, 2022

MAGNEETVISSEN VOOR DE CLINICLOWNS – Op Zaterdag 16 juli gaan wij zoveel mogelijk kilo’s oud ijzer uit de grachten van Utrecht vissen. De gehele opbrengst hiervan gaat naar de Cliniclowns. Ontmoet andere magneetvissers en help ons mee! Lees de hele pagina voor alle informatie.

Datum en tijd: Zaterdag 16 juli van 09.00-15.00
Locatie: Utrecht – Oosterkade, Westerkade, Tolsteegsingel, Krommerijn, Nieuwegracht en omgeving.
Reizen en parkeren: station Utrecht Vaartsche Rijn, Parkeergarage Vaartsche Rijn
Verzamelpunt 09.00: T-spliting Oosterkade en Wulpstraat. Hier staat Magnetar van 09.00-10.00 om gratis emmers uit te delen waar je de kleinere oud ijzer onderdelen in kan verzamelen (op=op).
Verzamelpunten oud ijzer:
Verzamelpunt 1
Verzamelpunt 2
Verzamelpunt 3
Verzamelpunt 4

LET OP: Er zijn deze dag vier verzamelpunten om het oud ijzer neer te leggen. Probeer al het oud ijzer in het gras/op zand neer te leggen (zie locatie punten Maps): zo houden we de stoep schoon en ligt het niemand in de weg. Olaf de Magneetvisser en Reinout van Magnetar zullen er voor zorgen dat het oud ijzer van de verzamelpunten wordt opgehaald en wordt ingeleverd voor het goede doel. Zij rijden ook rond met karren, dus hun even aanhouden kan ook altijd! Let op: na 15.00 dien je zelf het oud ijzer mee te nemen en zelf in te leveren! De opbrengst kan ook later nog worden gedoneerd op onze actiepagina.

Het maakt niet uit hoe, jij doet toch ook met ons mee om zoveel mogelijk geld binnen halen voor dit goede doel? Ontmoet andere magneetvissers in Utrecht, vis ergens anders en lever oud ijzer in of doneer “gewoon” op de actiepagina van de Cliniclowns!

LET OP: Magnetar en Olaf de Magneetvisser zijn niet verantwoordelijk voor de organisatie/het verloop/de afloop van de dag. Met deze pagina en actie willen wij alleen mensen samenbrengen en door het rondrijden met karren ondersteunen wij jullie om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Iedereen komt op eigen initiatief. Iedereen blijft eindverantwoordelijk voor zijn/haar eigen spullen en gedrag. Laten wij elkaar wijzen op goed gedrag en er samen een onvergetelijke dag van maken!

global magnet fishing day, utrecht, magneetvissen, magneetvissen utrecht, cliniclowns utrecht, vismagneten, magnetar
https://www.cliniclowns.nl/steun-ons/acties/kom-in-actie/actie/global-magnet-fishing-day–16-juli-2022

Vergeet niet, een magneetvis magneet koop je bij Magnetar!

Reacties op: Global Magnet Fishing Day 2022

Bianca schreef:

Ikben echt een beginner en heb maar een kleine magneet heeft het dan nut om mee te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global Magnet Fishing Day 2023

Nominatie Oranje Handelsmissiefonds

Magneetvissen voor Team Roxy

Inhoudsopgave