Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
2 - 4 min. read
24 mei, 2023

Global Magnet Fishing Day 2023 staat voor de deur. In Amsterdam en op andere locaties over de hele wereld steken magneetvissers op zaterdag 15 juli hun handen uit de mouwen. Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan! Op deze pagina vertellen we alles wat je moet weten.

Global Magnet Fishing Day is een evenement dat al enkele jaren wordt georganiseerd. Traditiegetrouw halen talloze magneetvissers oud ijzer uit een door Magnetar gekozen water. Dit resulteert doorgaans in een positieve en gezellige dag voor jong en oud! Maar, daar draait het natuurlijk niet om. Ieder jaar staat een goed doel centraal. Door zo veel mogelijk oud ijzer uit het water te halen en dit vervolgens in te leveren, proberen we een mooie geldbedrag te verdienen.

Stichting Villa Joep

Global Magnet Fishing Day staat dit jaar in het teken van Villa Joep. Deze stichting richt zich op de bestrijding van neuroblastoom kinderkanker. Een agressieve vorm van kinderkanker waar jaarlijks 25 tot 30 Nederlandse kinderen door getroffen worden. Villa Joep verbindt behandelaars, onderzoekers en families om deze ziekte tegen te gaan.

Naast de bestrijding van deze ziekte is de ondersteuning van families die door neuroblastoom getroffen worden een belangrijk onderdeel van de activiteiten van Villa Joep. De stichting brengt families bijeen, zodat ze samen de strijd aan kunnen gaan en elkaar waar nodig steun kunnen verlenen. Wil jij meer weten? Bezoek dan eens de website van Villa Joep.

Praktische informatie Global Magnet Fishing Day 2023

Global Magnet Fishing Day 2023 wordt door Magnetar, Olaf de magneetvisser & friends en Jan Duurt Dijkman georganiseerd. Aanmelden is niet verplicht. In onderstaand overzicht tref je de belangrijkste informatie voor deelnemers:

  • Datum en tijd: zaterdag 15 juli van 09:00 tot 15:00
  • Locatie: Amsterdam: Zeilbrug, Sloterkade
  • Reizen en parkeren: wordt later bekend gemaakt
  • Verzamelpunt bij aanvang: wordt later bekend gemaakt
  • Verzamelpunten oud ijzer: wordt later bekend gemaakt

Start je eigen doneeractie

Met een deelname aan Global Magnet Fishing Day 2023 bewijs je Villa Joep een grote dienst. Zet jij graag een stapje extra en wil je nóg meer doen om neuroblastoom kinderkanker de wereld uit te helpen? Start dan een eigen actie! Op de actiepagina van het evenement kun je ook een eigen actiepagina creëren. Dit stelt je in staat om geld in te zamelen voor Villa Joep.

Wie voor 15 juli 2023 het meeste geld heeft opgehaald, wordt ook zelf rijkelijk beloond. Magnetar stelt namelijk een Hardcore vismagneet inclusief een beschermhoes en vismagneet touw ter waarde van 150 euro beschikbaar. Voor meer informatie over deze specifieke actie en het creëren van een eigen actiepagina ga je naar de website van supportanddonate.com

Let op

Magnetar, Olaf de magneetvisser & friends en Jan Duurt Dijkman kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor de gedragingen van personen die deelnemen aan Global Magnet Fishing Day 2023. Met deze actie willen wij simpelweg mensen samenbrengen om een steentje bij te dragen aan een goed doel, in dit geval Villa Joep. Iedere deelnemer komt op eigen initiatief en is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gedragingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nominatie Oranje Handelsmissiefonds

Magneetvissen voor Team Roxy

Global Magnet Fishing Day 2022