Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Annelies
3 - 5 min. read
06 jan, 2021

Help, mijn mobiel is in het water gevallen!

Het kan de beste overkomen. Je hangt over de rand van een brug, wil een foto maken en.. plons! “Help! Mijn mobiel ligt in de rivier!” Direct vraag je iemand om hulp. Op het internet opzoek naar een oplossing, maar daar vind je alleen maar tips over hoe je je mobiel weer goed laat werken na het in het water vallen. Hier heb jij natuurlijk niks aan, want jouw mobiel moet eerst uit het water gehaald worden! Maar hoe haal je je mobiel uit de rivier? Straks vindt iemand anders hem later en is alle data nog zichtbaar! Dit wil natuurlijk niemand, dus lees snel verder.

Hoe haal ik mijn smartphone uit het water?

Laatst kregen wij een telefoontje met een hulpvraag. De telefoon van deze meneer was tijdens het vissen van de steiger gevallen. Al snel lag de telefoon op de bodem van het kanaal. Meteen dacht hij aan een vismagneet: onlangs had hij een stel jongens zien magneetvissen en hen gevraagd wat ze aan het doen waren. Enthousiast vertelden zij dat zij met de magneet allemaal spullen uit het water halen. Van kogels tot verkeersborden en een geweer: ze hadden al veel moois gevangen de afgelopen tijd, waaronder ook mobieltjes! Thuis had meneer meteen de laptop open geklapt en kwam al snel op onze website terecht. Hij zag het grote aanbod vismagneten, de hobby op zich leek hem al leuk, maar zou hij daar ook zijn mobiel mee op kunnen vissen? Met deze vraag belde hij ons op.

goede plek magneetvissen, magneetvisplek, beste magneetvisplek, beste magneetvis plek, plekken, plek, magneetvissen, waar magneetvissen, opzoek naar beste plek magneetvissen, brug, brug magneetvissen

Vis je mobiel op uit het kanaal!

Een mobiel is magnetisch, dus het antwoord was al snel duidelijk. Het zou een mogelijkheid moeten zijn om je mobiel weer uit het water te krijgen! Wij bieden verschillende sterktes en soorten vismagneten aan, van dubbelzijdige magneten tot eenzijdig en allround. Iedere magneet met een net weer andere manier van werken. In principe zouden al onze magneten de telefoon uit het water kunnen halen. Met een allround magneet heb je een grotere vangkans, aangezien deze om de hele magneet heen magnetisch is. Hiermee heb je dus de meeste kans om jouw mobiel weer op te vissen uit het water. Het magnetisch veld van een allround magneet is dus als een grote bal om de magneet heen, waardoor je je telefoon sneller te pakken hebt (en/of andere magnetische voorwerpen!) Bij de enkelvlak magneten is dit “maar” aan één kant van de magneet. Wanneer je ervoor kiest om een allround magneet te gebruiken, is de Easy magneet al erg krachtig. Wanneer je telefoon in een hoesje zit met een magnetische sluiting, haal je je mobiel met de Easy vismagneet wel omhoog. Geen magnetische sluiting of meer zekerheid? Dan raden wij de Hardcore vismagneet aan. Met deze magneet is de slagingskans het allergrootst. Meneer was van plan om vervolgens de hobby ook uit te proberen en is voor de grootste vangkans gegaan, namelijk de Hardcore vismagneet. Hiermee is hij vervolgens ook zelf gaan magneetvissen. De vraag blijft natuurlijk: is het hem gelukt met deze magneet?

Het bewijs zien dat je een mobiel kan opvissen met een Hardcore vismagneet? Bekijk deze video! https://www.instagram.com/p/CUhsXq-oy5n/

Hardcore vis magneet voor magneetvissen sterke allround vismagneet
Hardcore vismagneet

Mobiele telefoon in water gevallen

De magneet was de volgende werkdag al in huis. Gelukkig maar, want je wilt niet dat je telefoon met de stroming mee wordt genomen wanneer het bijvoorbeeld hard regent of er veel boten varen. Daarnaast is het voor de smartphone natuurlijk niet gunstig om te lang in het water te liggen. Vol trots belde meneer ons op met als eerste zin: “Het was appeltje eitje hoor!”. Meneer wist nog ongeveer waar zijn smartphone in het water lag. Touw aan de magneet en gooien maar! Met de Hardcore magneet had meneer zijn mobiel binnen twee keer gooien omhoog gehaald. Wonder boven wonder werkte alles meteen. Zijn mobiel was waterdicht, anders had hij natuurlijk zijn rijstpakken nog open moeten trekken ;)

Mobiel in het water laten vallen? Haal hem omhoog met een vismagneet van Magnetar!

Geïnteresseerd geraakt in deze hobby? Bekijk eens video’s op het kanaal van AllDayMD en laat je overtuigen van deze spannende hobby.

Reacties op: Help! Mobiel opvissen

Fleur schreef:

SUPER TIP! Heel erg bedankt hiervoor. Ik dacht echt dat ik mijn mobiel kwijt was, maar met de easy magneet heb ik hem weer boven water gehaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

’s Werelds sterkste vismagneten – Ontdek de MEGACUBE ™ en CUBE ™!

Bril in het water laten vallen? Probeer magneetvissen

Wat gebeurt er als je een magneet breekt?