Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
2 - 2 min. read
03 dec, 2015

Wie ons assortiment op de winkel pagina heeft bekeken, moet het opgevallen zijn dat we een vismagneet haak aanbieden ook wel dreg haak genoemd. In dit artikel zullen we meer informatie geven over het gebruik van deze haak en waarom deze zo handig is. Bekijk hier onze dreghaak.

Waarom een dreghaak bij het magneetvissen?

Als magneetvisser is het een herkenbaar probleem. Je voelt iets aan de magneet zitten, maar je krijgt er net niet genoeg beweging in. Het kan zijn dat de magneet net niet op de juiste plek zichzelf kan “vastplakken” of dat het object te diep in de modder zit. Vele voorwerpen en bodenschatten zijn soms niet gemaakt van magnetisch materiaal. Vaak is een klein onderdeel magnetisch maar niet groot genoeg voor de magneet om zich hieraan te hechten. Hierdoor zijn niet alle voorwerpen mogelijk om op te kunnen vissen met je vismagneet. In zo’n situatie maakt het ook niet uit hoeveel trekkracht je magneet heeft.

dreghaak
Dreghaak van Magnetar

Dankzij de magneet weet jij wel de exacte locatie van het object. Hierdoor kun jij de Magnetar vishaak inzetten om het object als nog uit het water te krijgen. De haak is voorzien van 3 klauwen waardoor de kans groot is dat je het object te pakken krijgt. De haak is gemaakt van rvs dus niet magnetisch, zodat je het kunt gebruiken met magneet. In tegen stelling tot de uitklapbare haken, ben jij bij de Magnetar dreghaak verzekerd van kwaliteit.

Kortom, de werphaak is een extra hulpmiddel voor de echte magneetvisser. Je zult hiermee gegarandeerd meer objecten uit het water kunnen halen.

Lees hier meer blogartikelen over magneetvissen of breng een bezoek aan onze vismagneet pakketten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

’s Werelds sterkste vismagneten – Ontdek de MEGACUBE ™ en CUBE ™!

Bril in het water laten vallen? Probeer magneetvissen

Wat gebeurt er als je een magneet breekt?

Inhoudsopgave