Gratis verzending vanaf € 20

Vragen? info@magnetar.nl

De specialist in magneetvissen

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Header logo - Magneetvissen met een Magnetar vismagneet
Service nodig?
+(31)6 51681066
Reinout
1 - 2 min. leestijd
03 dec, 2015

Wie ons assortiment op de winkel pagina heeft bekeken, moet het opgevallen zijn dat we een vismagneet haak aanbieden. In dit artikel zullen we meer informatie geven over het gebruik van deze haak en waarom deze zo handig is. Bekijk hier al onze haken.

Waarom een werphaak?

Als magneetvisser is het een herkenbaar probleem. Je voelt iets aan de magneet zitten, maar je krijgt er net niet genoeg beweging in. Het kan zijn dat de magneet net niet op de juiste plek zichzelf kan “vastplakken” of dat het object te diep in de modder zit. Met name fietsen zijn vaak van rvs of in een mengvorm van rvs en magnetisch staal. Hierdoor zijn niet alle stukken mogelijk om te kunnen pakken met de magneet. In zo’n situatie maakt het ook niet uit hoeveel trekkracht je magneet heeft.

Magnetar vismagneet haak

Dankzij de magneet weet jij wel de exacte locatie van het object. Hierdoor kun jij de Magnetar vishaak inzetten om het object als nog uit het water te krijgen. De haak is voorzien van 5 klauwen waardoor de kans groot is dat je het object te pakken krijgt. De haak is gemaakt uit massief staal. In tegen stelling tot de uitklapbare haken, ben jij bij de Magnetar vishaak verzekerd voor kwaliteit.

Kortom, de werphaak is een extra hulpmiddel voor de echte magneetvisser. Je zult hiermee gegarandeerd meer objecten uit het water kunnen halen.

Lees hier meer blogartikelen over magneetvissen of breng een bezoek aan onze vismagneet pakketten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschermd: Global Magnet Fishing Day 2022

World Cleanup Day 2021

Welke vismagneet is het beste voor mijn kind?

Inhoudsopgave