Vismagneet pakket Legend
legend vismagneet pakket, pakket compleet vismagneten, legend pakket, beast pakket, magneetvissen pakket, compleet pakket magneetvissenlegend vismagneet pakket, pakket compleet vismagneten, legend pakket, beast pakket, magneetvissen pakket, compleet pakket magneetvissen

Vismagneet pakket Legend

228,50 199,99

Inclusief gratis verzending!
Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis
Achteraf betalen mogelijk
14 dagen bedenktijd
Klantenservice tot 16:00

000

Magneten die je ook leuk vindt:

Compleet Legend pakket

Ga compleet aan de slag met dit Legend vismagneetpakket voor de professionele magneetvisser die met een zeer vangkans rijke magneet op pad wil gaan. Het vismagneet pakket Legend is uitgerust met de welbekende, krachtige allround vismagneet: de Beast vismagneet! De Beast vismagneet is een aanrader voor elke ervaren magneetvisser. Bestel dit pakket nu en sta morgen compleet aan de waterkant.

Inhoud vismagneet pakket

Naast de allround Beast vismagneet is het pakket uitgerust met borglijm, 10mm touw, handschoenen, de Beast beschermhoes en een werphaak. Onze allround magneten zijn gemaakt van broos materiaal. Dit is waarom wij de beschermhoes meeleveren en aanraden om te gebruiken voor een langere levensduur. LET OP! In dit pakket zit een zeer krachtige magneet. Het is daarom van groot belang dat er altijd zorgvuldig met de magneet om wordt gegaan. Dit pakket is absoluut niet geschikt voor kinderen.

Waarom The Beast?

De magneet in het vismagneet pakket Legend is een rondom magnetische magneet. Dit betekent dat hij 360 graden magnetisch is en dus een groot magnetisch veld heeft rondom de hele magneet. Hierdoor vergroot je de vangkans enorm, want je hebt niet alleen aan de onderkant een vangveld, maar als een grote bal rondom de hele allround magneet. Deze sterke vismagneet ligt perfect in de hand bij krachtige magneetvissers. The Beast vismagneet is één van onze sterkste vismagneten waar wij trots op zijn!

Verder zoeken?

Toch opzoek naar een pakket met een net iets kleinere magneet die prima geschikt is voor de volwassen beginner? Bekijk eens ons Pro pakket met de Hardcore vismagneet! Een stapje kleiner dan het Legend pakket met de Beast? Bekijk dan ons Expert pakket met de Terror! Nog meer power? Bekijk dan ons Warrior pakket. Allemaal inclusief pakketkorting! 

 

Extra informatie

Type trekkracht

Trekkracht magneet

4 X 350 = 1400 kg

Diameter magneet

80 mm Ø

Gewicht magneet

1891 g

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Vismagneet pakket Legend”