Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
2 - 2 min. read
03 sep, 2019

Kampioenschappen magneetvissen- Wow, heb jij het al voorbij zien komen?! Het eerste magneetvissen kampioenschap komt eraan! Samen met vele andere profs en hobbyisten krijg jij de kans om mee te doen aan dit kampioenschap. Ga de uitdaging aan om in een groot meer zoveel mogelijk vangsten naar boven te halen en maak kans op prachtige prijzen. Het leuke aan deze kampioenschappen is dat je actief bezig bent én andere magneetvissers kan leren kennen. Geïnteresseerd in tickets óf in het magneetvissen zelf? Lees dan snel verder!

Kom jij op 5 oktober 2019 naar België voor het kampioenschap? Wil jij bekende merken en magneetvissers ontmoeten? Dat kan! Ga dan voor een bezoekersticket. Ga jij liever voor de prijzen en ga jij de uitdaging aan om mee te doen aan dit kersverse Europese kampioenschap? Kies bij online tickets dan voor “Fishing with the magnet”.

Geïnteresseerd geraakt in deze actieve hobby? Magneetvissen is een outdoor hobby die de laatste jaren enorm populair is geworden. Knoop een sterk touw aan een krachtige magneet, gooi de magneet in het water en trek de magneet aan het touw vervolgens weer omhoog. De vraag is dan telkens: welke objecten heeft mijn magneet aangetrokken? Al met al: een ontzettende spannende en verslavende hobby. Het leuke is dat iedereen kan magneetvissen, van jong tot oud.

Wel heb je natuurlijk een goede vismagneet nodig, neem eens een kijkje in de Magnetar webshop. Magnetar is een ervaren bedrijf die al jaren krachtige, betrouwbare vismagneten verkoopt. Door naar klanten te luisteren en te blijven innoveren levert Magnetar kwalitatief hoogstaande magneten. Lees hier wat mede-magneetvissers van Magnetar vinden. Wanneer jij eenmaal je eerste vangsten binnenhaalt, ben jij vast en zeker verkocht aan het magneetvissen. Bestellen bij Magnetar? Gebruik onze kortingscode magnetland5

Hopelijk zien wij elkaar op 5 oktober bij het eerste Europese kampioenschap magneetvissen!

Reacties op: Kampioenschappen magneetvissen @ MAGNETLAND 2019

Anne schreef:

Super gaaf! AANWEZIG!

Joop schreef:

Zeker van plan om mee te doen. Leuk artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global Magnet Fishing Day 2023

Nominatie Oranje Handelsmissiefonds

Magneetvissen voor Team Roxy

Inhoudsopgave