Hulp menu

Keuzehulp – Handleidingen – FAQ – Contact

Keuzehulp

Hoi mede-magneetvissers,

Jij wilt beginnen met magneetvissen, maar hebt geen enkel idee welke magneet je nodig hebt? Wij snappen best dat het lastig kan zijn om de juiste magneet uit te kiezen, zeker aangezien ons aanbod groot is.

Duwtje in de goede richting nodig? Klik op één van de tabbladen. Ben je een beginner? Dan klik je op het tabblad ‘ik ben een beginner’.

Succes met je keuze! Groeten uit het mooie Heerde,

ReinoutBereikbaar op tel: 06-50678719 

FAQ- veelgestelde vragen

Een vraag over magneetvissen of ons assortiment magneten? Bekijk eens of jouw vraag behoord tot de veelgestelde vragen! Check dit op onze FAQ-pagina.

Begin jij met magneetvissen en wil jij eerst kijken of je deze hobby leuk vind zonder gelijk veel geld uit te geven? Dan zijn onze beginners magneten wellicht iets voor jou.

Wij raden altijd aan om te vissen met een vismagneet vanaf 150kg trekkracht. Als jij opzoek bent naar magneten voor kinderen kijk dan eens naar de magneten tussen de 80kg en 250kg trekkracht. De nieuwe topper van dit moment voor de beginnend magneetvisser is de ”Easy vismagneet”.

Je bent als beginnend magneetvisser natuurlijk niet gebonden aan een minder krachtige vismagneet. Je kunt gelijk aan de slag met een krachtige vismagneet zoals de Hardcore magneet dan zit je gelijk goed.

Wil je je eerst beter inlezen? Lees dan hier wat trekkracht precies is en hoe je jouw magneet van 250 kilogram los maakt.

Deze gevorderde magneten zijn magneten die een hoge trekkracht bevatten en zwaarder zijn, zodat ze dieper door de modder getrokken worden. Met een gevorderde magneet ben je zeker van je zaak.

Deze vismagneten zijn het neusje van de zalm. Wij hebben met name hebben veel ontwikkelingstijd gestoken in onze exclusive vismagneten. Hieronder vallen de Easy, Hardcore, Terror & The Beast vismagneet. Dit zijn de meest sterke en vangkansrijke vismagneten. Dit komt door de verrijkende aantrekkingskracht die deze vismagneten hebben. De Magnetar classic 550 is de magneet met de hoogste totale trekkracht, maar heeft minder vangkans door zijn behuizing.

Handleidingen

Vismagneet monteren? In de onderstaande handleidingen bieden wij jou een stappenplan voor het monteren van jouw Magnetar vismagneet. Wij hopen jou op deze manier handvatten te geven om zo snel mogelijk te kunnen beginnen met het beoefenen van deze prachtige hobby en sport.

Op de eerste pagina lees je het stappenplan voor montage en op de tweede pagina vind je ondersteunende afbeeldingen. Met deze hulp hopen wij het monteren voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Download handleiding exclusive magneet

Download handleiding classic magneten