Vragen? Je kunt ons bereiken op tel. 06-50678719

Onze contactgegevens


Heb je vragen en/of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Liever telefonisch contact? Bel ons op: 06-50678719

Magnetarvismagneet.nl
Beeklandseweg 13
8181 NB Heerde
T. +31 6 50678719

 

Contactformulier

[xyz-cfm-form id=2]

Exclusive Terror vismagneet
Terror magneetTerror magneet

Exclusive Terror vismagneet

15,00129,99

Na de succesvolle introductie en vele positieve reacties over de Hardcore magneet introduceren wij nu zijn grotere broer: de TERROR magneet! De Terror magneet is nog extremer dan onze Hardcore magneet. Deze Terror vismagneet heeft een extreme kracht, STERKER VIND JE HEM NIET! Dit is met uitstek de sterkste magneet die je gaat vinden! Als je ooit een andere vismagneet gekocht hebt overtreft deze magneet het. Magneet beschermen? Dat kan met de Terrormagneet beschermhoes *trekkracht neemt hierdoor af. Bekijk hier onze video 

Specificaties Magneet

 • Allround aantrekkingskracht
 • 4x meer verrijkende aantrekkingskracht
 • Perfect werpgewicht
 • Ideaal voor op prikstok
 • Direct magneet oppervlak
 • Extreem sterk
 • Bekend van WatchdutchMD
 • M8 aansluiting
 • Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst
 • Met beschermhoes te verkrijgen
 • Met behuizing verkrijgbaar
 • Niet geschikt voor kinderen: 18+ !
15,00
149,99 129,99
000

Terror magneet in actie zien? Bekijk dan onderstaande video

De Terror magneet is de grotere broer van de Hardcore magneet. De Terror magneet heeft een extra grote diameter en is nog dikker dan de Hardcore magneet. Dit maakt de magneet nog sterker en daarnaast ook zwaarder. Doordat de magneet zwaarder is, komt er een extra voordeel bij kijken. De magneet zakt door het extra gewicht namelijk dieper door de modder/het slip. Dit maakt dat de magneet bij dieperliggende objecten kan komen. Met deze magneet moet voorzichtiger omgegaan worden dan met onze pot magneten. Dit komt doordat de magneet geen behuizing heeft met het gevolg dat er eerder schade ontstaat. De reden dat er geen behuizing om deze magneet zit, is dat de magneet zich zo direct hecht aan het object wat jij omhoog wilt vissen. De schade die opgelopen kan worden heeft geen tot nauwelijks effect op de trekkracht van de terror magneet. Wanneer jij de magneet zo mooi mogelijk wilt houden en extra wilt beschermen bieden wij metalen beschermingen aan die speciaal zijn gemaakt voor de terror magneet. Wanneer jij op plekken vist met stenen in het water raden wij deze bescherming aan.

Pas op, geen kinderspel!

Deze vismagneet is zo krachtig dat je bewust met deze magneet om moet gaan. Deze magneet is dan ook absoluut niet geschikt voor kinderen! De magneet heeft een ongelooflijke verrijkende aantrekkingskracht en zal dan ook alle magnetische voorwerpen van ver naar zich toetrekken. Deze magneet heeft daarom geen enkele moeite om objecten op te vissen, ook al zijn de objecten rond, roestig of liggen ze diep in de slip. Bij aankoop van meerdere sterke magneten raden wij dan ook aan om deze op afstand van elkaar te gebruiken en op te bergen.

Sterkste Magneet!

Wij beschouwen de Hardcore en Terror vismagneet als de sterkste magneten in ons assortiment. De Terror magneet voert de absolute boventoon op het gebied van sterkte. Beide magneten zijn zelfs sterker dan de 550kg magneet of een elders gekochte magneet. Onze Hardcore en Terror magneet overtreffen elke andere vismagneet. De trekkracht van de magneten met metalen omhulsel zijn niet te vergelijken met een pure neodymium magneet. Dit aangezien het omhulsel de trekkracht beïnvloedt en alle trekkrachten in één richting duwt. Dit maakt dat de pot magneten hoge trekkrachten kunnen behalen op platte metalen platen. De Terror magneet pakt, zoals eerder gezegd, objecten veel beter dan de potmagneten.

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico. Lees altijd voor gebruik van onze magneten de veieligheidsmaatregelen door.

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Exclusive Terror vismagneet”

Exclusive Hardcore vismagneet met beschermhoes van € 139,99 naar € 99,99

Bekijk deze aanbieding.

Let op: al onze magneten zijn geschikt voor op de prikstok Sluiten