Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Annelies
4 - 7 min. read
14 apr, 2020

Magneetvissen Den Haag

Wat lees je in dit artikel- Wat ligt er toch allemaal achter die duinen? Tony vertelt het je! Daarnaast geeft Magnetar jou tips om te magneetvissen in Den Haag, bekijk jij gave vondsten, leer jij waar de bombardementen in de 2e wereldoorlog waren en nog veel meer!

Den Haag, hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en de op twee na grootste gemeente van ons land. Den Haag, mooie stad achter de duinen. Met zijn gezellige inwoners met de eeuwige discussie “Ben je nou Hagenaar of Hagenees?”. De stad waar de kinderen vrij zijn op Prinsjesdag. Één van de gezelligste steden van ons land, waar je prachtig magneetvissen kan!

Magneetvissen met een krachtige magneet? Klik hier!

Tips voor het magneetvissen in Den Haag

Ben jij van plan om te gaan magneetvissen in Den Haag? Groot gelijk! Hopelijk houd jij als magneetvisser ook een beetje van de geschiedenis, want wanneer jij gaat magneetvissen en vooraf de geschiedenis induikt levert dit veel voordelen op! Wij zetten onze eerste online vondsten graag voor je op een rijtje.

tip magneetvissen den haag
Door oSeveno, CC BY-SA 3.0

10 mei 1940: Duitse bombardementen en landingen van parachutisten in de omgeving van Den Haag. De Slag om Den Haag, ook wel de Slag om de Residentie genoemd.

magneetvissen den haag
Door waroverholland – waroverholland, Publiek domein.

De Duitsers veroverde die dag 3 vliegvelden. Maar toch leek het hoofddoel, de inname van Den Haag en de Nederlandse overgave afdwingen, mislukt. Het Nederlandse leger besloot al snel, enkele uren later, een tegenaanval op de Duitsers te organiseren. De tegenaanval begon in Ypenburg. Beiden bovenstaande kaarten geven interessante plekken voor het magneetvissen in en rondom Den Haag weer.

geschiedenis den haag

Gouden tip: neem voordat je gaat magneetvissen zeker even goed de tijd om deze website te kijken met de kaarten van Den Haag door de jaren heen. Op de afbeelding links zie je een voorbeeld van deze website (de kaart van 1945).

In 1242 wordt in een bron voor het aller eerst een melding gemaakt van ‘Die Haghe’. Het was toen de verblijfplaats van de Hollandse graven. Sinds die tijd is er veel gebeurd in Den Haag, maar wisten jullie dat er lang voor die tijd ook al mensen woonden? Lang? Heel lang! De oudste archeologische vondsten dateren uit het Neolithicum, circa 3000 voor Christus. Deze vondsten zijn uitzonderlijk en daarom is Den Haag een prachtige stad om te magneetvissen. Tip: zorg altijd wel dat je een beetje uit de buurt van het binnenhof blijft én bovenal dat je je altijd aan onze regels houdt. Een nieuwe discussie rondom het magneetvissen is namelijk nergens voor nodig als je je aan onze veiligheidseisen houdt en je al je vondsten, zoals het hoort, opruimt.

Den Haag in het nieuws

08-03-2020: Bij een sessie in het water van de Zuidwal hebben magneetvissers onder andere een pistool, patronen, twee alarmpistolen en een machete opgevist. Deze magneetvissers en YouTubers vinden vaker gave vondsten. Lees het artikel hier en bekijk de foto’s van hun vondsten, gevonden met onze allround magneten.

Tip: abonneer op hun kanalen:
AllDayMD
Tim oh die
The Dutch Outback MD 

Interview || Magneetvissen Den Haag

Magneetvisser Tony vertelt graag waarom magneetvissen rondom Den Haag het leukste is om te doen!
Vismagneet kopen Den Haag? Tony weet de beste plek!

Hoe heet je, hoe oud ben je en waar woon je? 
Mijn naam is Tony, ik ben 28 en woon in Leidschendam-Voorburg

Wat betekent magneetvissen voor jou?
Lekker buiten zijn en de troep opruimen van andere mensen, het ontspannende van vissen, maar gegarandeerde vangsten! Ik ben ermee begonnen nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out, het is voor mij een goede manier om met een vol hoofd leeg te maken en te genieten van het leven, ook al zit het soms tegen.

den haag

Waarom ga jij graag in Den Haag magneetvissen?
Wat ligt er toch allemaal achter die duinen? De mensen zijn nieuwsgierig wat je doet en komen een praatje maken, iedereen denkt wel een plek te weten waar de volle kluis ligt, het is gewoon een hele leuke stad om in/rond te wonen.

Is magneetvissen en goede hobby om uit te voeren in Den Haag?
Ja en nee, er ligt genoeg, en wordt ook constant aangevuld, maar explosieven kan je er ook vinden, let daarom goed op waar je gaat vissen, en hou de apv in de gaten.

Noem drie tips voor het magneetvissen in Den Haag
1: hou je rommel netjes bij je, niet om de paar meter een hoopje laten liggen. Zo niet riskeer je een boete!
2: meld altijd explosieven en munitie, doe jij het niet vind een kind ze misschien die niet weet hoe gevaarlijk het is. Bekijk hier wat je van Magnetar moet doen bij het vinden van één. 
3: met een pak en prikstok het water in stinkt maar loont als je mooi oud spul wilt.

Waar koop jij je magneten als je in Den Haag wil magneetvissen?
Ik bestel het online bij Magnetar, zou nergens anders durven!

Welke vismagneet raad jij de lezers aan?
Zeker een van de allround magneten van magnetar! Als je twijfelt of de hobby wat is kan je zoals mij met de 250kg enkelzijdige magneet beginnen, gebruik hem nu voor als iemand mee gaat en ook die trekt genoeg uit het water voor een klein prijsje!

Waarom is Den Haag de plek om te magneetvissen?
Je hebt er veel water liggen, en na een mooi dagje vissen kan je een lekker visje halen op Scheveningen!

Wat is jouw mooiste vondst uit Den Haag?
Een bing stoomspeeltje!

Vismagneet kopen Den Haag

beast vismagneet

Waar koop jij je magneten als je rondom Den Haag wilt magneetvissen?
Tony koopt zijn vismagneten in Den Haag online op www.magnetarvismagneet.nl

Magneetvissen kopen Den Haag? Vismagneet kopen Den Haag? Magneet kopen Den Haag?
www.magnetarvismagneet.nl
Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending boven de 20 euro
Langskomen na een belletje is altijd mogelijk. Klik hier voor je reistijd en bel Magnetar op +31650678719

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 tips voor magneetvissen: zo is het veilig en vang je het meest

Je vismagneet bestellen op Bol.com, is dat wel slim?

Magneetvissen: hoe gevaarlijk is magneetvissen nu eigenlijk?