Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Annelies
2 - 3 min. read
19 sep, 2022

Op Zondag 18 september stonden enkele straten van Amsterdam weer volledig in het teken van bergen oud ijzer en vliegende vismagneten. Dit keer wel om een heel bijzondere reden. Er waren veel magneetvissers in actie voor een bijzonder doel: magneetvissen en zoveel mogelijk kilo’s uit het water halen voor Roxy. Roxy is de dochter van onze magneetvismaat Glenn en Shanice. Ook wel bekend als AllDayMD.

Glenn (links), vader van Roxy samen met Jan (rechts) medeorganisator van het evenement

Roxy is een prachtige kleine dame van 4 maanden oud. Toen Roxy 8 weken was is er bij haar een zeldzame en ingewikkelde hersentumor geconstateerd. De chemo’s zijn in volle gang, maar er is nog een lange weg te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe behandelingen in het buitenland. Hier gaan veel kosten mee gemoeid.

Glenn en Shanice met hun dochter Roxy

Roxy heeft de harten van vele magneetvissers gestolen. Daarom stonden de straten vol en hebben wij ons met veel mensen ingezet om zoveel mogelijk kilo’s oud ijzer en donaties binnen te halen. Het regenachtige weer hield niemand tegen en samen hebben wij voor haar onze magneten uitgegooid. Het was een dag met een lach en een traan: de aanwezigheid van Glenn, Roxy in onze gedachten. Er was een grote saamhorigheid en samenwerking onder de magneetvissers. Er kwamen mooie reacties van voorbijgangers en buurtbewoners. Een overvolle container aan het einde van de dag. Al met al een bijzondere dag. Speciaal voor Roxy. De gehele opbrengst van deze dag wordt gedoneerd aan de GoFundMe-pagina voor Roxy:
https://gofund.me/ccba9475
Doneren is nog altijd mogelijk.

Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de grote steun en hulp van Jan Duurt Dijkman en Olaf de Magneetvisser. Ook grote dank aan Reitsema Oud Ijzer die de container sponsorde. Dank aan RMR, VIXX hoveniers & groenprojecten, PontMeyer, Pouw Rent autoverhuur, 123sticker, Jamin en Remco Berkhof. Wij zijn dankbaar dat wij als Team Magnetar ook onze bijdrage konden leveren.

Deze bijzondere dag heeft een prachtig bedrag van € 6.096,45 opgehaald voor de behandelingen van Roxy.

Wij wensen Glenn, Shanice en Roxy veel kracht toe.

Reacties op: Magneetvissen voor Team Roxy

Nadim schreef:

Het was echt een topdag zelfs vanuit België zijn we ter hulp geschoten.

Mvg

Nd metal detection benelux

Michel HUISMAN schreef:

Top dat dit zo kan geld inzamelen voor zieken en magneetvissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global Magnet Fishing Day 2023

Nominatie Oranje Handelsmissiefonds

Global Magnet Fishing Day 2022

Inhoudsopgave