Gratis verzending vanaf € 20

Vragen? info@magnetar.nl

De specialist in magneetvissen

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Header logo - Magneetvissen met een Magnetar vismagneet
Service nodig?
+(31)6 51681066
Annelies
2 - 2 min. leestijd
21 sep, 2022

Uit de bijna 300 inzendingen heeft de jury 25 bedrijven genomineerd. Het OHMF feliciteert de top 25, waaronder Magnetar! Trots ontvingen wij het bericht dat wij als bedrijf zijn genomineerd voor de nieuwe editie van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF). Als werknemers hebben wij geproost op de nominatie en wachten wij vol spanning de bekendmaking van de winnaars af.

Het Fonds – Nederland exportland
Buitenlandse markten zijn enorm belangrijk voor Nederlandse bedrijven. Hoewel recente crises en een pandemie een negatief effect hadden, is de exportafhankelijkheid van onze industrie volgens cijfers van het CBS onverminderd hoog. Nog altijd dankt Nederland ongeveer een derde van het bbp en werkgelegenheid aan de export van goederen en diensten. Nederland is dus een ondernemersland met een internationale focus. Dat is logisch, aangezien Nederland een veel kleinere binnenlandse markt kent dan andere landen, zoals Duitsland, de Verenigde Staten, China of Japan. (bron: www.oranjehandelsmissiefonds.nl)

Voor ondernemers die hun afzetmarkt willen vergroten is het heel verstandig om een stap naar het buitenland te maken. Het OMHF ondersteunt de winnaars van dit jaar bij het opbouwen van een groter internationaal netwerk. Ze helpt succesvolle Nederlandse ondernemers met het waarmaken van hun exportdroom. Magnetar droomt, maar wij dromen groot. Magnetar is onderhand een bekende koploper op de Europese markt en maakt stappen om ook in de Verenigde Staten een grootspeler te worden. Deze nominatie is alweer een stap dichterbij. Winnen zou ons net het zetje in de rug kunnen geven. Op 12 oktober tijdens het Nationaal Export Event (NEX) maakt het OHMF de 10 winnaars van deze editie bekend.

Wij duimen, dromen groot en wachten af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Magneetvissen voor Team Roxy

Global Magnet Fishing Day 2022

World Cleanup Day 2021

Inhoudsopgave