Exclusive Hardcore vismagneet
Terror magneetTerror magneet

Exclusive Hardcore vismagneet

15,0079,99

De Hardcore vismagneet is een vis magneet met een extreme kracht! Volgens ons is dit de beste vismagneet op het moment samen met onze Terror magneet. Als je ooit een andere vismagneet gekocht hebt overtreft onze Hardcore magneet het, ook al heb je een 350kg 450kg 550kg of 600kg magneet. Wil jij de magneet goed beschermen? Bestel dan de beschermhoes *trekkracht neemt hierdoor af. Bekijk hier onze video 

Specificaties Magneet

  • Allround aantrekkingskracht
  • Verrijkende aantrekkingskracht
  • Perfect werpgewicht
  • Ideaal voor op prikstok
  • Bekend van WatchdutchMD & Dutchmagnethunters
  • Extreem sterk
  • M8 aansluiting
  • Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst
  • Met beschermhoes te verkrijgen
  • Niet geschikt voor kinderen 18+ !!
119,99 79,99
15,00
000

De Hardcore magneet in actie zien? Bekijk de onderstaande video.

Hij is er de Hardcore magneet! Wij hebben er een jaar over gedaan deze magneet te ontwikkelen en presenteren deze magneet dan ook met trots. De naam van de magneet zegt het al, deze magneet is extreem sterk! De magneet bevat geen behuizing waardoor de afstand trekkracht toeneemt 3 x zo ver als normaal!!! De afstand trekkracht neemt niet alleen toe, nee ook de directe trekkracht is extreem te noemen. Voor deze magneet maakt niet uit of het te vangen object groot, klein of rond is, de magneet pakt simpelweg alles. De hardcore magneet is een allround magneet wat wil zeggen dat objecten aan alle kanten blijven plakken. Met de magneet moet voorzichtiger omgegaan worden dan met onze pot magneten. Dit komt omdat de magneet zoals gezegd geen behuizing heeft. Breuk schade zal hierdoor sneller optreden.

Wij beschouwen de Hardcore magneet als één van de sterkste magneet in ons assortiment. Zelfs sterker dan de 550kg vismagneet.  De trekkracht van de magneten met metalen omhulsel zijn niet te vergelijken met een pure neodymium magneet. Dit omdat het omhulsel de trekkracht beinvloed en alle trekkrachten in één richting duwt. Dit maakt dat de pot magneten hoge trekrkachten kunnen behalen op platte metalen platen. De Hardcore magneet pakt, zoals eerdergezegd, objecten veel beter dan dan de potmagneten.

Nog Extremer?

Door het grote succes van onze Hardcore magneet met vele vangsten en enorm veel positieve reacties zijn wij deze magneet gaan upgraden. Het gevolg hiervan is de Terror magneet die nog weer een tandje krachtiger is!

Hooge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico. Lees altijd voor gebruik van onze magneten de veieligheidsmaatregelen door.

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Exclusive Hardcore vismagneet”

Let op: al onze magneten zijn geschikt voor op de prikstok Sluiten