Hardcore vismagneet®
Hardcore vismagneetHardcore vismagneet

Hardcore vismagneet®

(7 klantbeoordelingen)

119,99 84,99

Inclusief gratis verzending!
Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis
Achteraf betalen mogelijk
14 dagen bedenktijd
Klantenservice tot 16:00

!!UITVERKOCHT!! PLAATS NU JE BACK ORDER EN ONTVANG HET PRODUCT rond 12 JULI. ALLEEN NU TIJDENS DE VOORVERKOOP INCLUSIEF GRATIS MAGNETAR PET T.W.V 14,99. De gratis pet wordt automatisch met uw order meegestuurd.

Specificaties Magneet

 • Allround aantrekkingskracht
 • 4x Verrijkende aantrekkingskracht (150kg allround)
 • Perfect werpgewicht
 • Ideaal voor op onze prikstok
 • Bekend van Youtube video’s
 • Extreem sterk
 • M8 aansluiting
 • Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst
 • Met beschermhoes te verkrijgen
 • Kinderen laten gebruiken onder ouderlijk toezicht
 • Aanbevolen touw: 8mm
 • Geregistreerd merk: Hardcore vismagneet ®
000

Complete the look

 • Hardcore beschermhoes
  14,99

  Hardcore magneet beschermhoes

  14,99

  Hardcore magneet beschermhoes

  Vanaf 20 euro: inclusief gratis verzending! Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis Achteraf betalen mogelijk 14 dagen bedenktijd Klantenservice tot 16:00 • Alleen passend op onze hardcore vismagneet • Dient als bescherming tijdens het magneetvissen • Voor een langere levensduur van de allround magneet  
  14,99
 • Label
  Terror vismagneet
  134,99

  Terror vismagneet ®

  , , , , , ,
  Inclusief gratis verzending! Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis Achteraf betalen mogelijk 14 dagen bedenktijd Klantenservice tot 16:00 !!UITVERKOCHT!! PLAATS NU JE BACK ORDER EN ONTVANG HET PRODUCT rond 12 JULI. ALLEEN NU TIJDENS DE VOORVERKOOP INCLUSIEF GRATIS MAGNETAR PET T.W.V 14,99. De gratis pet wordt automatisch met uw order meegestuurd.
  134,99

De Hardcore vismagneet is een vismagneet met een extreme verreikende aantrekkingskracht! Volgens ons is dit één van de beste vismagneten van dit moment. Veel magneetvissers praten met lof over de hardcore magneet door zijn effectieve vang resultaten. Als je ooit een andere enkelzijdige vismagneet gebruikt hebt overtreft onze Hardcore magneet het, ook al heb je een 350kg 450kg 550kg of 600kg magneet. Wil jij de magneet goed beschermen? Bestel dan de beschermhoes!

De Hardcore magneet in actie zien? Bekijk de onderstaande video.

Exclusive Hardcore vismagneet

Ben jij op zoek naar een extreem krachtige magneet? De naam van de magneet zegt het al, deze magneet is zeer sterk! De Hardcore vismagneet grijpt zich vast aan alle objecten: dit ook nog eens aan alle kanten van de magneet. De Hardcore magneet heeft zich opgeworpen tot één van de populairste vismagneten onder de magneetvissers. De magneet bevat geen behuizing waardoor de afstand trekkracht toeneemt: wel drie keer zover als normaal. Voor deze magneet maakt het niet uit of het te vangen object groot, klein, vies of rond is: deze magneet pakt simpelweg alles.

Wij beschouwen de Hardcore magneet als één van de sterkste magneet in ons assortiment. Zelfs sterker dan de classic 550 vismagneet. De trekkracht van de magneten met metalen omhulsel zijn niet te vergelijken met een pure neodymium magneet. Dit aangezien het omhulsel van de potmagneten de trekkracht beïnvloedt en alle trekkrachten in één richting duwt. Dit maakt dat de potmagneten hoge trekkrachten kunnen behalen op platte metalen platen. Ons exclusive assortiment heeft een optimale vangkans aangezien de magneten allround magnetisch zijn.

Allround vismagneet

De Hardcore magneet is een allround vismagneet. Dit wil zeggen dat deze magneet trekkracht heeft aan alle kanten van de magneet. Veel magneten hebben alleen aan de onderkant van de magneet aantrekkingskracht, waardoor de vangkans afneemt. Dit is niet het geval bij onze Hardcore vismagneet, want deze magneet is van 100% neodymium en heeft daarom een magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Met deze magneet ben je verzekerd van een optimale vangkans.

Exclusive assortiment

De Hardcore magneet hoort in onze Exclusive assortiment. Wij hebben deze magneet gemaakt om magneetvissers betaalbaar te laten vissen met onze Exclusive magneten. Wil jij een sterkere allround vismagneet? Kijk dan eens naar onze Terror of The Beast vismagneet.

Geen pony maar een werkpaard

Onze Exclusive magneten zijn magneten zonder behuizing. Dit betekent dat je voorzichtiger met deze magneten om moet gaan dan met behuisde magneten. Magneten zijn gemaakt van bros materiaal, tijdens het vissen kunnen kleine delen van de magneet af gaan. Dit is geen productie fout, maar een product eigenschap. Echter heb je met ons Exclusive assortiment de meest vangkans door het magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Wil je de exclusive magneten beschermen tegen afbrokkelen/schade? kijk dan naar onze beschermhoezen.

Hoge kwaliteit

Onze vismagneten zijn gemaakt van het beste neodymium. Zodoende behouden onze Magnetar magneten de genoemde trekkracht en gaat slecht 1% verloren in 100 jaar(!). Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders waarvan magneten al trekkracht verlies hebben na een aantal weken. Momenteel duiken er steeds meer slechte magneten op, magneten met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van een dergelijke magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf getekend, ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen. Wij testen onze magneten met professionele apparatuur zodat de trekkracht gewaarborgd is. Door eigen viservaring weten wij wat de beste producteigenschappen zijn voor de hobby magneetvissen en dit uit zich in onze hoge kwaliteit, krachtige en betrouwbare vismagneten. Benieuwd naar onze trekkrachtmeting? Bekijk hier onze video.

Let op!

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten wanneer zij hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers ertussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico. Lees altijd onze veiligheidswaarschuwingen door voor gebruik.

Extra informatie

Type trekkracht

Reviews(7)

 1. De diverse soorten magneten van Magnetar zijn erg krachtig.
  Persoonlijk heb ik nu de Exclusief Hardcore magneet maar ook de gewone Hardcore magneet met beschermhoes.
  Beide vormen van deze magneten zijn erg krachtig en je staat versteld wat je ermee allemaal mee uit het water vist .

  TIP.
  Let op gebruik altijd fatsoeilijke handschoenen tijdens het magneetvissen !

  Ik zou mensen zeker Magnetar aanraden gezien de Goede Producten en Goede Service !

 2. Ik gebruik zelf de hardcore magneet en ben zeer tevreden, niet al te zwaar maar ik haal er zo veel leuke dingen mee naar boven.
  En niet alleen de producten van Magnetar maar ook de super service is 5 sterren waard.

 3. Ik heb de magnetar exclusive hardcore magneet en kan niet anders zeggen dan dat dit een top product is. Ik heb ook meteen de beschermhoes en touw mee besteld. De magneet op maandag besteld en dinsdag al in huis. Deze magneet is zeker een aanrader een echte alleskunner met voldoende trekkracht.

 4. De magneet was al de volgende dag in huis.
  Het is een top magneet

 5. Ik gebruik zelf de hardcore magneet en het is echt topspul aleen de bescherm kap is wel een aanrader.
  Levering is super snel echt de moeite waard

 6. Hallo allemaal
  Mijn eerste ervaring met magneetvissen en magnetar.
  Na veel gezoek en gedoe op internet gekozen voor magnetar.
  De keuze is voor een beginner best moeilijk.
  Hier bij magnetar veel tips gelezen ,en ja besloten voor een bulldog 800 magneet,die krachtig is en op 2 manieren te gebruiken😊.
  Daarbij een bijbehorend touw van 10 mm 20 mtr lang die zeer kompleet geleverd wordt met een rvs karabinerhaak(zware kwaliteit) mtalen oog en helemaal kompleet afgewerkt met krimpkous.niets te doen met knopen of weet ik wat☺
  Hoefde alleen het oog op de magneet te schroeven, touw aan te koppelen en hop klaar was ik.
  De vragen die ik had zijn beantwoordt door reinout van magnetar.
  Snel,vriendelijk en duidelijk.
  Het verzenden was werkelijk heel snel ,het pakje was met 1 1/2 dag al op mijn tafel👍👍👍👍
  Even voor de duidelijkheid!!
  Nee ik heb geen aandelen bij magnetar.
  Nee ik heb niets gratis,maar alles betaald bij magnetar.
  Ja ik ben een normale klant van magnetar.
  Hoop een ieder die dit leest geholpen te hebben.
  Met dank aan reinout van magnetar,die de tijd heeft genomen om
  Al mijn vragen te beantwoorden(klasse service)
  Met vriendelijke groeten
  Willi
  In mijn 2e review komt de praktische test.😊

 7. Ben erg tevreden over de hardcore magneet, net begonnen super leuke en gekke vangsten naar boven gehaald. Zelfs een rolstoel was een waar kunstwerk daar die helemaal met mosselen was bekleed. Echt lachen

Add a Review

Add a Review