Jachtmagneet hagelmagneet wildmagneet
Staalhagel-magneetStaalhagel-magneet

Jachtmagneet hagelmagneet wildmagneet

49,99 44,99

Onze Magnetar Jachtmagneet mag bij geen enkele klein wild jager in huis ontbreken. Deze magneet is geschikt om staalhageltjes uit geschoten vlees te verwijderen. Dek bij gebruik de magneet af met wat folie en ga langzaam over het vlees heen om het hagel te verwijderen.

Staalhagel kan schade toebrengen aan uw gebit dat is bij aankoop van deze magneet verleden tijd.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jachtmagneet Categorie: Tag:
000

Staalhagel verwijderen uit wild met een magneet! Nooit meer een staalhagel tussen uw tanden? Het lijkt een droom, wij maken het mogelijk.

Staalhagel verwijderen

Het komt geregeld voor dat tijdens het eten van wild uw tanden stuiten op een hagel korrel. Dit is erg vervelend en in de meeste gevallen schadelijk voor uw tanden. Met de hagelmagneet is dit verleden tijd, deze trekt gemakkelijk en snel hagel uit uw wildbraad. De hagel magneet is zeer eenvoudig te gebruiken. Je dekt de magneet af met wat folie en gaat langzaam over het stuk wild heen. Onze sterke magneet trekt de vastzittende kogels uit het wild, denk aan Haas, Gans, Duif, Fazant etc.

Cadeau

De jachtmagneet is een mooi geschenk waar iedere wild liefhebbeer/jager wat aan heeft. Benieuwd hoe de magneet te werk gaat? Bekijk dan de video.

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Jachtmagneet hagelmagneet wildmagneet”