Gratis verzending vanaf € 20

Vragen? info@magnetar.nl

De specialist in magneetvissen

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Header logo - Magneetvissen met een Magnetar vismagneet
Service nodig?
+(31)6 51681066

Spanenverzamelaar Filtermagneet Magneetstaaf

49,99

Pak en ruim snel metalen op met deze spanenverzamelaar. Met de simpele scheidingstechniek laten de ijzerdelen in een handomdraai los. * Daarnaast handig voor het verwijderen van spijkers uit as.

Uitverkocht

Artikelnummer: MAGNET BAR SEPARATOR Categorieën: ,

Eigenschappen

  • Lengte 45cm
  • Dikte staaf 25mm
  • Materiaal RVS
  • Gewicht 800g
  • Kleur Silver
  • Magnetisering Aan / Uit

Productbeschrijving

Spanenverzamelaar / Filtermagneet / Magneetstaaf

De Spanenverzamelaar, of ook wel filtermagneet genoemd, is een unieke tool die het filteren en opruimen van metalen vergemakkelijkt. Geen stoffer of bezem meer die stof doet opwaaien. Met de magneetstaaf vis jij gemakkelijk naar ijzerdelen van moeilijk te bereiken plaatsen. Denk hierbij aan tapijten of scheuren en spleten in de vloer. De magneetstaaf is ook inzetbaar voor het verwijderen van ijzer uit as van jouw haard of vuurton. Denk hierbij aan spijkers, klinknagels, enzovoort. Door de spanenverzamelaar / filtermagneet heb jij in een handomdraai het ijzer uit het as gescheiden.

Werking magnetisme

De spanenverzamelaar / filtermagneet pakt grote (spijkers, pinnen etc.) en kleine delen ijzer ( spanen, ijzer gruis etc.). Hij laat deze gemakkelijk los met de demagnetiseringsfunctie. Wanneer jij het verzamelde ijzer wilt lossen, trek je simpel aan de hendel. Hierdoor komen de metalen los van de magneetstaaf. De metalen worden verzameld rondom de roestvrijstale ronde staaf. Door de magneet hiervan weg te trekken laten de metalen los. Deze magneet hoef jij niet op te laden, de magneet is namelijk voorzien van een permanente neodymium magneet van hoge kwaliteit.

Spanenverzamelaar met magneet

De spanenmagneet wordt veel ingezet in de metaaltechniek. De magneet wordt hier veel gebruikt voor het verzamelen van metalen spanen. Door het dunne ontwerp van de staafmagneet rijkt deze gemakkelijk op moeilijk te bereiken plekken. Denk hierbij aan plekken tussen een kolomboormachine. Ontdek de handigheid van de spanenverzamelaar. Krijg meer netheid op jouw werkplek.

Grote Spanenverzamelaar / magneetfilter

Voor het opruimen of filteren van grotere oppervlakten met metaal of gruis, in bijvoorbeeld werkplaatsen, is onze magneetbezem meer geschikt. De magneetbezem is te verkrijgen in de maten 45 / 60 / 90 cm. Heb jij een magneetfilter nodig naar eigen wens? Contacteer ons: dan kijken wij naar de mogelijkheden voor het maken van een magneetfilter of magneetvraag op maat.

Recente beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spanenverzamelaar Filtermagneet Magneetstaaf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *