Gratis verzending vanaf € 20

Vragen? info@magnetar.nl

De specialist in magneetvissen

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Header logo - Magneetvissen met een Magnetar vismagneet
Service nodig?
+(31)6 51681066
Annelies
2 - 3 min. leestijd
02 jan, 2020

Magneetvissen knoop - vismagneet touw knopen?

Een goede knoop voor het magneetvissen is zeker van groot belang wanneer je jouw magneet niet graag verloren ziet gaan. Wat van belang is is bij een goede knoop, is dat hoe harder je trekt aan het touw, des te harder de knoop zich moet opspannen/aantrekken. Dit zijn de perfecte knopen voor het magneetvissen! Wij kennen genoeg gevallen waarbij de vismagneet is vastgemaakt met een standaard knoop. Zet hier kracht op en de knoop kan losschieten. Veel kans dat je jouw magneet snel kwijt zal zijn door deze gewone knoop.

Ben jij benieuwd welke knoop dan wel het beste werkt voor het magneetvissen? En vraag jij je af “Hoe leg ik de beste knoop voor het magneetvissen?” Dan ben jij op deze pagina op het juiste adres! Bekijk snel de onderstaande video waarin Reinout van Magnetar jou precies uitlegt hoe je het beste het touw aan jouw vismagneet knoopt.

Sterk magneetvis touw

vismagneet touw 10mm

Vismagneet touw 8mm: Met dit touw kun je met alle magneten aan de gang en is dan ook volgens ons de beste keuze. Het touw is sterk gevlochten en heeft daardoor een breekkracht van 1500kg. Door de dikkere uitvoering dan de 6mm ligt dit vismagneet touw ideaal in de hand en werp het lekker. Wij raden dit touw aan vanaf 250kg en meer.

Vismagneet touw 10mm: Ga je voor zeker, zeer dik touw dat fijn werpt en binnenhaalt dan maak je de keuze voor 10mm. Dit touw is geschikt voor de zwaardere vismagneten in ons assortiment. Elk touw wordt geleverd op een mooie stevige klos die ideaal is voor het opbergen van het touw en de magneet na het vissen.

Let op!

Met magneetvissen is het belangrijk dat er met stevig vismagneet touw gevist wordt. Dit om te voorkomen dat het touw knapt tijdens het magneetvissen. Daarnaast wil je dat het touw zacht aanvoelt en geen schuurpapier is tijdens het uitwerpen van de vismagneet. Er zijn goedkope touwen die al na drie keer gooien gaan rafelen, deze worden daarom dan ook vaak gratis bij de magneet meegeleverd, hier heb je niets aan! Dit is bij ons niet het geval al onze touwen zijn dubbel gevlochten wat ze ijzersterk maakt en jij je geen zorgen hoeft te maken dat het touw knapt. Al onze touwen worden gemaakt in Duitsland waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Helemaal fijn werpen? Bekijk dan eens onze handschoenen voor het magneetvissen. Interesse gekregen in het magneetvissen? Bekijk snel onze pagina www.magnetarvismagneet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschermd: Global Magnet Fishing Day 2022

Welke vismagneet is het beste voor mijn kind?

Dit zijn de top 10 best verkochte vismagneten