Gratis verzending vanaf € 20

Vragen? info@magnetar.nl

De specialist in magneetvissen

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Header logo - Magneetvissen met een Magnetar vismagneet
Service nodig?
+(31)6 51681066
Annelies
2 - 4 min. leestijd
02 jan, 2020

Magneetvissen knoop - vismagneet touw knopen?

Een goede knoop voor het magneetvissen is zeker van groot belang wanneer je jouw magneet niet graag verloren ziet gaan. Wat van belang is is bij een goede knoop, is dat hoe harder je trekt aan het touw, des te harder de knoop zich moet opspannen/aantrekken. Dit zijn de perfecte knopen voor het magneetvissen! Wij kennen genoeg gevallen waarbij de vismagneet is vastgemaakt met een standaard knoop. Zet hier kracht op en de knoop kan losschieten. Veel kans dat je jouw magneet snel kwijt zal zijn door deze gewone knoop.

Ben jij benieuwd welke knoop dan wel het beste werkt voor het magneetvissen? En vraag jij je af “Hoe leg ik de beste knoop voor het magneetvissen?” Dan ben jij op deze pagina op het juiste adres! Bekijk snel de onderstaande video waarin Reinout van Magnetar jou precies uitlegt hoe je het beste het touw aan jouw vismagneet knoopt. Een vismagneet touw waarbij je helemaal niet meer hoeft te knopen? Lees dan snel verder onder de video!

Sterk magneetvis touw

vismagneet touw
Magnetar touw, niet meer knopen!

Speciaal ontworpen vismagneet touw met loop en karabijnhaak. Nooit meer knopen en 100% kwaliteitsgarantie: dat is het vismagneet touw van Magnetar!

Wil jij snel aan de slag met jouw vismagneet en touw? Dan is dit Magnetar vismagneet touw perfect voor jou. Je hoeft zelf niet te knopen, want er zit al een loop, speciaal voor alle Magnetar magneten, aan. Het touw bij de loop is stevig in elkaar verweven wat het extra sterk maakt en is netjes afgewerkt met een krimpkous. Daarnaast zit er een RVS karabijnhaak aan dit touw bevestigd. Deze kan je bijvoorbeeld aan een brug vastklikken. Dit maakt het magneetvissen met touw stukken comfortabeler! Daarnaast is dit touw zeer duurzaam, want het is slijtage bestendig, heeft een hoge breekkracht en het is waterafstotend. Het Magnetar touw is een gevlochten polyester koord die opvalt tijdens het magneetvissen door de mooie, felle kleur.

Bekijk deze pagina voor het bevestigen van jouw touw aan de magneet!

Let op!

Met magneetvissen is het belangrijk dat er met stevig vismagneet touw gevist wordt. Dit om te voorkomen dat het touw knapt tijdens het magneetvissen. Daarnaast wil je dat het touw zacht aanvoelt en geen schuurpapier is tijdens het uitwerpen van de vismagneet. Er zijn goedkope touwen die al na drie keer gooien gaan rafelen, deze worden daarom dan ook vaak gratis bij de magneet meegeleverd, hier heb je niets aan! Dit is bij ons niet het geval: bij ons weet je zeker dat je kwaliteit koopt! Al onze touwen worden gemaakt in Nederland waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Helemaal fijn werpen? Bekijk dan eens onze handschoenen voor het magneetvissen. Interesse gekregen in het magneetvissen? Bekijk snel onze pagina www.magnetarvismagneet.nl

Reacties op: Beste knoop magneetvissen

Paul aspers schreef:

Hallo Magnetar,
Bij deze een vraag over een complete set ik zie dat er ook lijm bij zit ,is dat voor de bout te lijmen ??
Ik wil gaan magneet vissen en mijn 2e vraag is als ik bij jullie een set koop kunnen jullie die dan lijmen en knopen zodat ik zeker weet dat het vast zit en zo de complete set op te sturen .
Groets Paul Aspers uit Weert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke vismagneet is het beste voor mijn kind?

Dit zijn de top 10 best verkochte vismagneten

Kortingsacties en gratis handboek!