Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
2 - 3 min. read
09 jan, 2018

Dit compliment kregen wij van Steef mooyman die al 16 jaar fanatiek magneetvisser is, je kunt gerust zeggen een van de eerste magneetvissers. Hij heeft vele vismagneten van verschillende leveranciers gekocht maar: “de beste vismagneet komt van Magnetar”, aldus Steef. De eerder gekochte vismagneten worden niet meer gebruikt, momenteel vist Steef met de Magnetar Terror vismagneet. Hiermee heeft hij ontzettend veel vangsten gedaan zoals oude munten, enorm veel kluizen, wapens, ankers etc. zijn lijst is oneindig. Onlangs heeft hij met onze vismagneet een antiek revolver uit 1830 opgevist hiermee bereikte hij het landelijke nieuws klik hier voor één van de berichten. Het wapen zou eerst vernietigd moeten worden, maar ligt gelukkig nu in een museum. Een waardige plek voor zo’n mooie vangst.

Hoe komt het dat de trekkracht van jullie beter is dan die van anderen ?

Dit was een vraag die Steef zich afvroeg en wellicht relevant is voor anderen. Beste vismagneet leverancier wordt je niet zomaar. Onze Magnetar vismagneten worden gemaakt van de beste neodymium (magnetisch materiaal) hier wordt bij ons niet op bezuinigd. Daarnaast worden al onze magneten getest of ze de juiste trekkracht bevatten. Dit gebeurd met degelijke apparatuur in Nederland en niet in China zoals bij andere bedrijven. Wij houden rekening met een positieve marge, zo trekken al onze magneten meer dan dat wij zelf aangeven. Gemiddeld heeft elke magneet 30/40 kg meer trekkracht dan op de site vermeld staat. Hoofd sleutel tot succes is dat wij al onze magneten zelf ontwerpen. Door zelf te ontwikkelen zorgt Magnetar er voor dat alle vismagneten geheel zijn afgestemd voor het magneetvissen. Door een professioneel toegewijd team dat zelf magneet vist kunnen de mooiste vismagneet artikelen ontworpen en gemaakt worden.

De beste vismagneet leidde tot het contact met Steef

Wij kwamen met Steef in contact nadat hij ons belde om te vertellen hoe tevreden hij was over de bij ons gekocht magneet. Zijn vangsten waren enorm toegenomen en op plekken waar hij eerder met een andere magneet gevist had kwam nog veel meer boven water. Naast de onze magneten sprak hem ons logo aan ”geniaal bedacht met de vis als logo”. Hij had één wens het logo op zijn achteruit, dit hebben wij weten te regelen zie het resultaat onder op de foto.

vismagneet op auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bril in het water laten vallen? Probeer magneetvissen

Hoe duur is een vismagneet?

Sleutel in het water laten vallen? Probeer magneetvissen!