Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
3 - 5 min. read
11 apr, 2024

Hé magneetvisser! Heb jij het al gehoord? Magnetar bestaat tien jaar. Wij zijn ontzettend blij dat wij al een decennium lang magneetvissers over de hele wereld mogen helpen. Deze mijlpaal moet gevierd worden. Dit doen we met een bijzondere lancering: onze allernieuwste blok magneten! Dit zijn tevens ‘s werelds sterkste vismagneten.

Maak kennis met de MEGACUBE

De MEGACUBE ™ is de nieuwe sterspeler uit ons assortiment. Met afmetingen van 74x74x74 mm haal je een absolute kluizenvreter in huis! Deze zes zijdige kubus heeft een trekkracht van 2700 kg en overtreft daarmee alle andere vismagneten. Al vanaf 22,5 cm worden magnetische voorwerpen in het water naar de MEGACUBE ™ toegetrokken.

MEGACUBE Lifestyle

Koop jij de MEGACUBE ™? Dan ontvang je een kant-en-klare vismagneet. Het product is namelijk al in elkaar gezet gelijk klaar voor gebruik. Deze kubus is van 100% hoogwaardig neodymium gemaakt en wordt volledig beschermd door een roestvrijstalen beschermhoes. De MEGACUBE ™ wordt geleverd in een robuuste koffer met bijpassend schuim om de magneet in te positioneren. Het pakket wordt compleet gemaakt door het meegeleverde 10mm touw en handschoenen.

*Wij hebben extra aandacht gegeven aan de verwerking van het schuim. Het touw kan blijvend verbonden worden met de magneet door de inham in het schuim. Zo kun je elk avontuur direct starten zonder bevestigingstaferelen.

De CUBE

Het kleine broertje van de MEGACUBE ™. Zo kan de CUBE ™ het best omschreven worden. De afmetingen van de CUBE ™ zijn 74x74x37 en hij heeft een totale trekkracht van 1350 kg. Wil jij een kluis of een ander waardevol object uit het water vissen? Dan heeft deze blok magneet daar geen problemen mee!

MEGACUBE Closeup

Net als de MEGACUBE ™ wordt de CUBE ™ volledig kant-en-klaar geleverd, inclusief de professionele koffer en accessoires. Deze nieuwe lijn producten moeten de professionele magneetvissers compleet ontzorgen. Uitpakken, touw bevestigen en magneetvissen maar! Ben jij klaar om te gaan?! 

Waarom kiezen voor een blok magneet van Magnetar?

De allround vismagneten van Magnetar zijn geweldig. Je hebt namelijk aan iedere zijde magnetische trekkracht. De kans op het aantrekken van een mooie vondst is groot. Maar, dat kan groter! De blok magneten zijn niet aan vier, maar zes zijden magnetisch. Dit zorgt voor een groter 360° magnetisch veld. Je vergroot dus je vangkansen!

Kenmerkend zijn dus de zes magnetische vlakken. Ieder vlak heeft een magnetische trekkracht van 450 kg. Hierdoor komt het totaal op 2700 kg. De kubus hecht zich met zijn rechte vlakken beter aan magnetische voorwerpen dan een ronde vismagneet. Dit maakt deze MEGACUBE ™ dé magneet voor de professionele magneetvisser! 

De volledige bescherming van de MEGACUBE ™ en de CUBE ™ is ongeëvenaard. Net als alle andere vismagneten zijn deze van de hoogste kwaliteit neodymium gemaakt. Dit moet je vanzelfsprekend beschermen. Bij allround vismagneten blijft de onderkant kwetsbaar. Onze blokken zijn wél volledig beschermd, waardoor ze langer mee zullen gaan. De beschermhoezen zijn van roestvrijstaal gemaakt. 

Op naar een volgend decennium

Bij Magnetar hebben we een passie voor magneetvissen. Zelf zijn we namelijk ook regelmatig aan de waterkant te vinden op zoek naar bodemschatten. Het zijn die avonturen die ons gedreven hebben om als eerste ter wereld de dubbelzijdige en allround vismagneten te ontwikkelen. 

In het afgelopen decennium heeft zich dus een ware evolutie in vismagneten voltrokken. Iedere keer hebben wij geprobeerd de beste oplossingen voor magneetvissers te vinden. Betekent dit dat wij nu stil gaan zitten? Absoluut niet! Het tweede decennium trappen we namelijk af met ‘s werelds allernieuwste én sterkste vismagneten. 

Bij Magnetar hebben we onwijs veel zin in de volgende tien jaar! Jij ook? Wij beginnen dit decennium goed af en zijn vastberaden deze lijn voort te zetten. Volg ons op Instagram en Facebook en maakt onderdeel uit van de Magnetar community. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bril in het water laten vallen? Probeer magneetvissen

Wat gebeurt er als je een magneet breekt?

Alles over de verschillende soorten magneten