Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
2 - 3 min. read
31 jan, 2023

Als je online iets wil kopen kom je al gauw bij Bol.com terecht, Nederlands grootste webwinkel. Je kunt er bijna alles kopen, dus ook vismagneten. Maar is het wel verstandig om dat te doen? Ben je dan goedkoper uit, of juist duurder? En hoe zit het met de service? En als je een vraag hebt, hebben ze dan bij Bol.com wel verstand van vismagneten? Om op al die vragen een antwoord te vinden, moet je eerst weten hoe Bol.com werkt.

 (bron)

Hoe werkt Bol.com?

Bol.com verkoopt niet alleen zelf producten, het biedt ook andere winkeliers de mogelijkheid hun producten te verkopen via het platform. Bijna 50.000 winkeliers maken gebruik van die mogelijkheid. Zij zijn goed voor meer dan de helft van het aantal transacties. Als je via Bol.com iets koopt bij een van die externe winkeliers, dan ga je een transactie aan met die winkelier en dus niet met Bol.com. Stel, je wilt een vismagneet kopen. Een goede vismagneet natuurlijk, van het merk Magnetar bijvoorbeeld. Dan zoek je op Bol.com naar ‘vismagneten’ en je vinkt bij het merkenfilter ‘Magnetar’ aan.

Magnetar vismagneten bij Bol.com

Je krijgt dan de producten te zien die Magnetar verkoopt via Bol.com. Je ziet rechts in beeld, onder de prijs van het product de opmerking ‘verkoop door Magnetar”. Wat houdt dat in?

  • Je bestelt en betaalt gewoon via Bol.com
  • Je hebt (in het geval van Magnetar) 30 dagen bedenktijd, retourneren is gratis
  • Bij retourneren ontvang je je geld terug via Bol.com
  • Magnetar is verantwoordelijk voor service en garantie
  • Met vragen over het product kun je terecht bij Magnetar

Het is qua bestellen en betalen dus net of je iets bij Bol.com koopt, en qua service en garantie net of je bij Magnetar zelf koopt.

vismagneet bol.com

Doen of niet doen, vismagneten bestellen op Bol.com? Onze conclusie

Door je vismagneet via Bol.com te kopen heb je het vertrouwde gevoel van een grote organisatie die de verkoop en eventuele retournering afhandelt. Daarnaast heb je de service van een winkelier die verstand van zaken heeft en al je vragen op een goede manier kan beantwoorden. Onze conclusie is dan ook, dat je met een gerust hart je vismagneet kunt kopen bij Bol.com. Maar…

Bij Bol.com zijn ze natuurlijk niet gek. Hun service is niet gratis voor de winkeliers. Die winkeliers op hun beurt zijn ook niet gek. In veel gevallen zullen zij die kosten, of een deel ervan, doorberekenen aan de klant. Daarom ons advies: koop gerust bij Bol.com, maar check eerst de eigen webshop van de verkoper. Misschien ben je daar wel goedkoper uit. Eerder schreven wij een artikel over goedkope vismagneten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

’s Werelds sterkste vismagneten – Ontdek de MEGACUBE ™ en CUBE ™!

Bril in het water laten vallen? Probeer magneetvissen

Wat gebeurt er als je een magneet breekt?