Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Aanbieding!

Magnetische – Putdeksellifter – Puthaak met hamer

Vanaf: 189,99

Heb je regelmatig met putdeksels te maken? Dan gaat onze magnetische putdekselhaak met hamer je werk een stuk makkelijker maken. Het openen van een put kan een behoorlijk karwei zijn. Daarom hebben we de Magnetar THOR op de markt gebracht, ontworpen om verschillende soorten putten met behulp van een magneet te tillen, lepelen en (wanneer ze behoorlijk vastzitten) te slaan.

Waar traditionele putdekselhaken je dwingen om te bukken, ben je middels de Magnetar THOR in staat om staand verschillende putten te openen. Het gebruik van deze putdeksellifter met magneet en haak zal ervoor zorgen dat je werk fysiek een stuk minder belastend is.

Aantal

Opties selecteren

Artikelnummer: samengesteld product MAGNETAR THOR Categorieën: , ,
Gratis verzending 
boven de €30
Gratis verzending
boven de €30
Dezelfde werkdag 
verzonden
Dezelfde werkdag
verzonden
14 dagen 
bedenktijd
14 dagen
bedenktijd
Klantenservice 
binnen 48 uur
Klantenservice
binnen 48 uur

Vaak samen gekocht met

Productbeschrijving

De Magnetar THOR is uniek in zijn soort. Deze magnetische putdeksellifter is immers uitgerust met een krachtige neodymium magneet. Het bevat daarnaast een traditionele putdekselhaak én een hamer. Dit maakt het mogelijk om een put naar keuze te tillen, lepelen of slaan. Dit alles vanuit een ergonomische positie, zodat deze repetitieve taak minder kracht en inspanning kost. Handig toch?

Magnetar THOR, beter dan een reguliere putdeksellifter

Wie veelvuldig met een rioolput, afsluiterput, brandkraanput of andere soorten putten in aanraking komt, is zonder twijfel in het bezit van een traditionele putdeksellifter, putdekselhaak of een soortgelijk product. Bij het gebruik van deze producten wordt niet zelden een grote inspanning geleverd. Het openen van een zware put kan namelijk een flink karwei zijn. In sommige gevallen leidt dit zelfs tot blessures, iets wat je te allen tijde wil voorkomen.

De Magnetar THOR doet het net even anders. Zo is het middels de sterke magneet mogelijk om de meeste putdeksels vanuit een rechtopstaande positie op te tillen. In dit geval gebruik je de kracht van je benen en wordt je rug ontlast. Vanzelfsprekend is dit op de lange termijn beter voor je gezondheid.

De drie functies van de Magnetar THOR

Met de Magnetar THOR hebben we een putdekselhaak, putdeksellifter en een hamer in één product samen weten te voegen. Zo ben je op bijna alle situaties voorbereid, word je fysiek minder belast én bespaar je de nodige ruimte. Kenmerkend voor het product zijn de drie verschillende functies.

  • Tillen
  • Lepelen
  • Slaan

Moet je een putdeksel openen? In de meeste gevallen is dat mogelijk met de sterke neodymium magneet die wij ook gebruiken in onze vismagneten. Deze heeft namelijk een trekkracht van ongeveer 300 kg. Door de de Magnetar THOR aan de andere zijde vast te pakken, bij de haak en hamer, kun je deksel eenvoudig van de put af tillen.

In sommige gevallen is het gebruik van de magneet niet voldoende. Middels de haak is het dan mogelijk om te lepelen en speling in de vastzittende deksel te creëren. De grote hefboom die door de lengte van circa 67 cm gecreëerd wordt, zorgt ervoor dat je voldoende kracht kan uitoefenen. Merk je dat er beweging in de put zit? Gebruik dan de magneet om de deksel op te tillen.

Mocht de deksel echt geen krimp geven, dan is slaan met de hamer een mogelijkheid. Op deze manier is het mogelijk om speling te creëren, vervolgens te lepelen en tot slot de deksel met de magneet te tillen.

Eigenschappen van de magnetische putdeksellifter

De Magnetar THOR is een compacte magnetische putdekselhaak met hamer. Een lengte van 67 cm en breedte van 21 cm zorgen ervoor dat het product gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Dit stuk gereedschap is van gegalvaniseerd staal gemaakt en heeft een eigen gewicht van circa 2 kg, wat het oersterk en bovenal duurzaam maakt. Verder heeft het een diameter van 75 mm waardoor het vanzelfsprekend veel kracht kan hebben.

De Magnetar THOR opbergen

De neodymium magneet maakt deze magnetische putdeksellifter ontzettend handig. Gebruikers dienen er echter rekening mee te houden dat het niet overal opgeborgen kan worden. Je wil namelijk voorkomen dat het product aan een voertuig of gereedschap vast komt te zitten. Bij het gebruik van een bedrijfswagen is het verstandig om de Magnetar THOR op te hangen en de magnetische zijde relatief vrij te laten.

Wanneer wordt het bezorgd?

In de Europese landen Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk is de Magnetar THOR de volgende dag in huis wanneer de bestelling voor 23:00 geplaatst wordt.

Wat zijn de verzendkosten?

De Magnetar THOR wordt in de Europese landen Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk gratis bij je bezorgd.

Recente beoordelingen

Wees de eerste om “Magnetische – Putdeksellifter – Puthaak met hamer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen beoordelingen.