Gratis verzending vanaf € 20

Vragen? info@magnetar.nl

De specialist in magneetvissen

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Header logo - Magneetvissen met een Magnetar vismagneet
Service nodig?
+(31)6 51681066
Annelies
6 - 9 min. leestijd
23 jun, 2021

Top 10 best verkochte vismagneten

Ben jij op zoek naar de vismagneet die het beste bij jou past? Dan heb jij vast wat aan deze Top 10 met de best verkochte vismagneten van dit moment!

1 Hardcore vismagneet 

top 10 vismagneten, beste vismagneten, best verkochte vismagneten, beste magneten, top vismagneten, waar magneet kopen, vismagneet top, top 5 vismagneten, 3 beste vismagneten

Een welverdiende nummer 1! De best verkochte vismagneet op dit moment is de Hardcore vismagneet. Dit is een allround vismagneet die 360 graden magnetisch is. Door vele gebruikers bestempeld als een magneet met een perfecte prijs- kwaliteitverhouding. Het voordeel van deze magneet is dat, naast platte objecten, ook ronde, roestige en vieze objecten makkelijk vastplakken aan de magneet. En dit nog eens aan alle kanten van de magneet! Het is een magneet die van 100% neodymium is gemaakt. Dit is voordelig, aangezien dit het beste magnetisch materiaal voor magneetvissen is. Het nadeel is dat de magneet niet in een standaard bescherming zit, dus bij hard stoten kunnen er stukjes van de magneet afgaan. De trekkracht blijft behouden, maar hij beschadigt wel. Met een beschermhoes bescherm je de Hardcore magneet tegen val- en stootschade tijdens het vissen. Het is een magneet met een groot magnetisch veld en niet voor niets de best verkochte vismagneet van dit moment! Een alleskunner!

+ Allround vismagneet (360 graden magnetisch)
+ Zeer voordelig voor wat je krijgt!
+ Pakt makkelijk zware, platte, vieze, ronde en roestige objecten
Fragieler door 100% neodymium (beschermhoes aangeraden)

Wordt vaak gekocht door: ervaren magneetvissers, starters die direct goed willen starten, metaaldetector hobbyisten, jongeren boven de 16, volwassen magneetvissers

2 Terror vismagneet

terror vismagneet, best verkochte vismagneet, beste vismagneten

De op één na best verkochte vismagneet van dit moment is de Terror vismagneet. Ook dit is een allround vismagneet die 360 graden magnetisch is. De diameter van deze magneet is 70 mm Ø, dus eigenlijk is het de grotere versie van de Hardcore magneet. Deze magneet is een stukje duurder en wordt vooral gekocht door volwassenen die al hebben geproefd van het magneetvissen en graag wat extra geld uitgeven om nóg meer te vangen. 89% koopt ook een beschermhoes bij deze magneet, zo bescherm je de Terror magneet tegen val- en stootschade. Voor deze magneet maakt het niet uit of het te vangen object groot, klein of rond is, deze magneet pakt simpelweg alles! 

+ Allround vismagneet (360 graden magnetisch)
+ Professioneel magneetvissen
+ Pakt ook makkelijk ronde, roestige en vieze objecten
Fragieler door 100% neodymium (beschermhoes aangeraden)

Wordt vaak gekocht door: ervaren magneetvissers, metaaldetector hobbyisten, professionele magneetvissers, baggeraars

3 Classic vismagneet 300 kg

top 3 vismagneten, goed verkochte vismagneten, top magneetvissen, top vismagneten

Op nummer 3 van de top 10 best verkochte vismagneten staat de Classic 300 kg! Deze magneet zit in een behuizing, waardoor alle magnetische krachten sterk aan de onderkant van de magneet terecht komen. Deze magneet wordt vooral gekocht door beginnende magneetvissers en heeft een fijn werpgewicht. Het is de ideale magneet voor het hele gezin: niet te strek en niet te slap. Hij wordt vaak gegeven als cadeau: hij is zeer makkelijk in omgang. Dit is de betaalbare vismagneet die leuke spullen boven water kan halen!

+ 300 kg trekkracht
+ Betaalbaar 
+ Pakt makkelijk zware, platte objecten
Beschermd door behuizing
Trekkracht alleen aan onderzijde 

Wordt vaak gekocht door: startende magneetvissers, als cadeau, beginnende magneetvissers, jongeren

4 Beast vismagneet

Beast magneet voor magneetvissen

Op nummer 4 staat één van de krachtigste magneten die er bestaat, geliefd onder ervaren magneetvissers en vele YouTubers, de Beast vismagneet! Deze magneet is, net zoals de top 2 best verkochte magneten, allround en heeft dus een magnetisch veld om de gehele magneet heen. Hij is gemaakt van het beste neodymium en daardoor van goede kwaliteit. Let op: deze magneet is zeer krachtig en kan tegen andere metalen objecten of magneten aanschieten als hij hierbij in de buurt komt. 18+! Het kopen van de Beast is even een investering, maar dan vang je ook echt alle objecten die jouw vismagneet tegenkomt!

+ Allround vismagneet (360 graden magnetisch)
+ Professioneel magneetvissen
+ Één van de krachtigste van Europa
+
 Pakt ook makkelijk ronde, roestige en vieze objecten
Fragieler door 100% neodymium (beschermhoes aangeraden)
– Zwaardere magneet, niet geschikt voor kinderen!

Wordt vaak gekocht door: ervaren magneetvissers, bekende YouTubers, metaaldetectie hobbyisten, professionele magneetvissers

5 Barbarian vismagneet

Barbarian Vismagneet

5 van de 5 sterren krijgt hij, de Barbarian vismagneet! Deze magneet wordt vooral verkocht aan professionele magneetvissers met spierballen. Hij is populair bij mensen die al een tijdje magneetvissen, maar toch nog een stap groter willen dan de Beast. Deze Barbaarse vismagneet is de krachtigste allround magneet van heel Europa. Hij pakt alle voorwerpen van verre afstand en magneetvissers vinden hem dubbel en dwars het geld waard!

+ Allround vismagneet (360 graden magnetisch)
+ Professioneel magneetvissen
+ De krachtigste van Europa!
+
 Pakt ook makkelijk ronde, roestige en vieze objecten
Fragieler door 100% neodymium (beschermhoes aangeraden)
– Zwaardere magneet, niet geschikt voor kinderen!

Wordt vaak gekocht door: zeer ervaren magneetvissers, bekende YouTubers, professionele magneetvissers

6 Classic vismagneet 110 kg

Classic 110 kg

Op nummer 6 van de best verkochte vismagneten staat op dit moment de classic 110 kg. Deze vismagneet wordt vaak gekocht als cadeau voor kinderen. Het is een kleine vismagneet die alleen geschikt is voor kinderen of mensen die alleen iets kleins uit het water moeten halen. Meer dan de helft van de keren wordt deze magneet verkocht in een kinder vismagneet pakket, daar zit direct touw en lijm bij in: helemaal leuk als cadeau voor een kind!

+ Perfect voor kinderen
+ Betaalbaar 
+ Beschikbaar in pakketvorm
Beschermd door behuizing (gaat lang mee)
Kleinere magneet

Wordt vaak gekocht door: kinderen, als cadeau, booteigenaren

7 Bulldog 500

bulldog, dubbelzijdige vismagneet, dubbele vismagneet, krachtige vismagneet, dubbele magneet, aantrekkingskracht, sterke magneet

De dubbelzijdige Bulldog 500 heeft aan beide kanten van de magneet trekkracht. Hij zit in een behuizing en is hierdoor extra goed beschermd. Deze magneet wordt vooral gekocht door magneetvissers die graag vissen op plekken met veel stenen/rotsen. Door het omhulsel kan deze magneet namelijk wel tegen een stootje! 

+ 250 + 250 kg trekkracht
+ Pakt objecten boven en onder
+ Uiterst geschikt voor rivieren
Beschermd door behuizing
Sleepbaar achter boot
Trekkracht niet aan zijkant

Wordt vaak gekocht door: ervaren magneetvissers, startende magneetvissers, mensen die bij rivieren wonen, booteigenaren 

8 Easy vismagneet

allround vismagneet, best verkochte magneten, goede vismagneten, easy allround, kinder allround magneet, 360 graden magneet

Een allround magneet voor een lage prijs? Ja, het bestaat echt! Kies jij graag direct voor een 360 graden magneet die aan alle zijden voorwerpen aantrekt, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is de Easy magneet wellicht iets voor jou! Hij is zeer geliefd onder startende magneetvissers en oudere kinderen/jongeren die al langer magneetvissen. Hij lijkt klein, maar door de verrijkende aantrekkingskracht zal deze magneet jou zeker verbazen!

+ Allround vismagneet (360 graden magnetisch)
+ Betaalbaar 
+ Pakt makkelijk zware, platte, vieze, ronde en roestige objecten
Niet te zwaar
Te klein voor professioneel magneetvissen

Wordt vaak gekocht door: startende magneetvissers, als cadeau, beginnende magneetvissers, kinder vismagneet

9 Classic vismagneet 400 kg

top 10 vismagneten, beste vismagneten 2021, beste vismagneten 2020, beste vismagneten 2022, krachtige vismagneten, top vismagneten

Deze vismagneet is voorzien van ruim 400 kg trekkracht! De classic 400 kg. Door deze hoge trekkracht is het mogelijk om ook de zwaardere spullen boven water te halen, denk hierbij aan kluizen en andere dikke metalen voorwerpen. De magneet is goed beschermd door het omhulsel, dus heeft een lange levensduur. Hij is geliefd onder de gevorderde magneetvissers en niet voor niets: hij plakt makkelijk vast aan platte metalen voorwerpen! Deze vismagneet heeft een goede prijs- kwaliteitverhouding. 

+ 400 kg trekkracht
+ Lange levensduur
+ Pakt makkelijk zware, platte objecten
Beschermd door behuizing
Trekkracht alleen aan onderzijde 

Wordt vaak gekocht door: gevorderde magneetvissers, beginnende magneetvissers, kluizenvissers

10 Bulldog 800

top 10 vismagneten, krachtige dubbelzijdige vismagneet, beste magneten, bulldog magneten

Een goed beschermde krachtpatser: de Bulldog 800 heeft 2x 400 kg trekkracht, aan de onder- en bovenkant van de vismagneet. Hierdoor is deze magneet zeer geliefd onder ervaren magneetvissers die graag vissen in wateren met veel rotsen. Door het omhulsel kan deze magneet namelijk wel tegen een stootje. Het is een zwaardere vismagneet en daarom alleen geschikt voor mensen met spierballen!

+ 400 + 400 kg trekkracht
+ Pakt objecten boven en onder
+ Uiterst geschikt voor rivieren
Beschermd door behuizing
Goed voor slepen
Trekkracht niet aan zijkant
– Zwaar om heel vaak mee te gooien

Wordt vaak gekocht door: ervaren magneetvissers, mensen die bij rivieren wonen, sterke magneetvissers, booteigenaren

Heb jij iets gehad aan deze top beste vismagneten van dit moment? Laat het ons weten in de reacties!

Reacties op: Dit zijn de top 10 best verkochte vismagneten

Simon Boersma schreef:

Ik heb ook de Hardcore van Magnetar! Ik snap dat hij op 1 staat! Komende zomer misschien eens naar de terror of beast kijken. Eerst even met de vrouw overleggen!!!

Annelies schreef:

Dat is een goede keuze Simon! En inderdaad eerst goed overleggen met de vrouw hoor! ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verdien meer! Word Magnetar promotor

Welke vismagneet is het beste voor mijn kind?

Magneetvissen voor het goede doel!