Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
4 - 6 min. read
27 nov, 2019

Tips & tricks - van magneetvissers, voor magneetvissers!

Ben jij benieuwd waarom magneetvissen zo’n populaire hobby is? Wat de bijzonderste vondst van een magneetvisser is? Welke magneet iemand jou aanraadt en hoe diegene de beste magneetvisplekken vindt? Dan ben jij op deze vismagneet blog op de juiste pagina! Iedere week zetten wij een magneetvisser in de spotlight. Deze week is het onze eigen Reinout van Magnetar!

Interview met Reinout

Naam, leeftijd en woonplaats:

Reinout Volkers, 25 jaar en ik kom uit het mooie Heerde.

Allround vismagneet, Terror Magneet, Terror vismagneet, Easy vismagneet, Easy magneet, Hardcore magneet, Hardcore vismagneet, sterke magneet, sterke vismagneet, neodymium schijfmagneet, neodymium schijfmagneet, neodymium schijfmagneet, vismagneet, magneetvissen, vis magneet, magneet vissen, magneetvissen, vismagneet, neodymium magneten, neodymium magneet, sterke magneten, sterke magneet, magneetvissen kopen, extreme vismagneten, extreme vismagneet, The beast magneet, the beast vismagneet, beast magneet, beast vismagneet
Reinout gelooft in zijn magneten!

Waarom ga jij graag magneetvissen?

Magneetvissen is de leukste hobby die er is. Ik ben een echt buitenmens en ben dus graag actief bezig in de buitenlucht. Het kost energie, maar geeft ook energie! Even je verstand helemaal op 0. Daarnaast weet je nooit wat je omhoog haalt en dat maakt deze hobby extra spannend.

Wat is de vetste vondst die jij ooit hebt gevonden? 

Mijn eerste echte vangst blijft toch altijd de mooiste vangst en dat was een jachtgeweer met patronen. Daarna heb ik nog veel meer mooie items boven water gehaald, maar deze vangst blijft mij altijd bij. Dit jachtgeweer heeft mij verslaafd gemaakt!

Wat vind jij de beste vismagneet en waarom? 

Mijn laatst ontworpen creatie: The Beast vismagneet. Waarom? Omdat er geen sterkere magneet is dan The Beast! De magneet is aan alle kanten magnetisch en zakt met het gooien goed diep in de blubber. Op de prikstok gebruik ik zowel de Terror als Beast. Toch vind ik de Terror vismagneet beter geschikt voor op de Lange Jan prikstok, want daar kan je langer mee prikken. Wanneer ik met touw op pad ga? Gegarandeerd The Beast!

Waar let jij op bij het zoeken van een magneetvisplek? 

Oude bomen, want wanneer er geen oude bomen staan is de waterplek naar alle waarschijnlijkheid niet oud. Ik ben toch wel altijd opzoek naar oudere items. Ook geef ik graag als tip om voor het magneetvissen de geschiedenisboeken in te duiken. Vaak hebben gemeentes boeken liggen over de activiteiten die er in hun plaats plaats hebben gevonden tijdens de oorlogen. Uit deze boeken kan je heel veel informatie halen voor een geschikte plek om te gaan magneten, dus dit zou ik iedereen aanraden.

Waarom zou jij anderen magneetvissen aanraden? 

Actief in de buitenlucht en even je hoofd leeg. Al dat binnen zitten achter de tv of computer; daar is de mens niet voor gemaakt. Er op uit! Dat geeft je energie. Ook is het super spannend wat je na iedere worp boven water haalt.

Waarom zou jij andere magneetvissers Magnetar aanraden? 

Dat is voor mij niet moeilijk: ik zie en spreek veel klanten die elders een vismagneet hebben gekocht. Daar blijkt de vangkans nihil bij te zijn. Wij zijn de enige specialist in het magneetvissen en beheren de productie zelf. Door eigen magneetvis ervaring weten wij ook hoe de magneten het beste geproduceerd kunnen worden; dus kwaliteit gegarandeerd.

Welke accessoires kan jij niet missen bij het magneetvissen? 

Natuurlijk een touw en de prikstok Lange Jan, die is onmisbaar bij het vissen in een rietkraag. Daarnaast maak ik graag gebruik van de magneetkoffer om zo gemakkelijk van spot naar spot te lopen. Alle spullen erin en gaan. Ook voor in de auto erg fijn, want zo heb je minder last van magneetvis geuren in je auto en blijft alles iets schoner (voor zover dat kan met magneetvissen).

Welke handige websites/social media pagina/youtuber volg jij omtrent het magneetvissen? 

Uiteraard raad ik de blogs en accounts van Magnetar aan. Daarnaast volg ik met name de youtubers Alldaymd & Toysoldier. Ook tof om te zien dat vrouwen op Youtube magneetvissen, zoals ”Magneetvissen met Naomi”.

Wat is jouw gouden magneetvis tip voor anderen? 

Laat je goed adviseren bij de aankoop van een vismagneet. Wij bij Magnetar zijn altijd bereid om iedereen van de juiste info te voorzien. Je moet op pad gaan met een magneet die A goed is en B bij jou past.

allround magneet
Reinout met onze Terror vismagneet
Dat was het dan weer voor deze week in de “Magneetvissers spotlight!”. Vind jij het leuk om tips en tricks van andere magneetvissers te lezen? Of benieuwd naar magneetvissen? Zorg dan dat je ons volgt op onze Facebook zodat je geen enkele blog mist! Vind jij het leuk om zelf eens in de spotlight te staan? Check dan deze vragenlijst!

Opzoek naar een krachtige, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande vismagneet? Bekijk eens onze webshop! Wist je dat wij nu ook een Duitse webshop hebben? Neem hier eens een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

’s Werelds sterkste vismagneten – Ontdek de MEGACUBE ™ en CUBE ™!

Bril in het water laten vallen? Probeer magneetvissen

Wat gebeurt er als je een magneet breekt?