Vismagneet monteren

Vismagneet monteren
september 10, 2019 Reinout
Vismagneet monteren

Vismagneet monteren? Een magneet, losse onderdelen… Het kan natuurlijk zo zijn dat jij geen idee hebt hoe je jouw magneet moet monteren. Misschien heb je wel een idee, maar twijfel je of jij het op de juiste manier doet. Geen probleem! Want dan ben jij op deze pagina op het juiste adres! Wij bieden jou hier gemakkelijke hulp bij het monteren van jouw vismagneet.

In de onderstaande handleidingen bieden wij jou een stappenplan voor het monteren van jouw Magnetar vismagneet. Wij hopen jou op deze manier handvatten te geven om zo snel mogelijk te kunnen beginnen met het beoefenen van deze prachtige hobby en sport. Op de eerste pagina lees je het stappenplan voor montage en op de tweede pagina vind je ondersteunende afbeeldingen. Met deze hulp hopen wij het monteren voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken!

 

Download handleiding classic magneet

Download handleiding exclusive magneet

Magnetar wenst jou veel succes met monteren en nóg meer succes (en met name veel plezier!) met magneetvissen.

Comments (3)

 1. Johan 2 jaar geleden

  Handig!! Bedankt Magnetar

 2. Johan van Zeeventer 2 jaar geleden

  De classic 350 uitgeprobeert, en goed bevonden. Een vriend is een dagje mee geweest, en wilde gelijk er ook 1 hebben. Vandaar dat ik nog een zelfde bestelling heb gedaan. Prachtige hobby, en een leuk tijd verdrijf.

  • Auteur
   Reinout 2 jaar geleden

   Bedankt voor het compliment, de classic 350 is een sterke magneet en voor mij het perfecte werpgewicht !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*