Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Aanbieding!

Double Impact pakket

Vanaf: 109,99

3 klantbeoordelingen

Nergens anders! Verdubbel je vangkansen tijdens het magneetvissen met de Double Impact Magnetar! Je combineert twee vismagneten voor grotere vangkansen.

*Double Easy pakket: 2x Easy magneet|2x Easy Beschermhoes|1x 6mm touw|1x Borglijm|1x Handschoen

Double Hardcore pakket: 2x Hardcore magneet|2x Hardcore beschermhoes|1x 8mm touw|1x Borglijm|1x Handschoen

Pakket Double Hardcore
Aantal

Opties selecteren

Artikelnummer: samengesteld product Double pakketten Categorieën: , , , ,
Gratis verzending 
boven de €30
Gratis verzending
boven de €30
Dezelfde werkdag 
verzonden
Dezelfde werkdag
verzonden
14 dagen 
bedenktijd
14 dagen
bedenktijd
Klantenservice 
binnen 48 uur
Klantenservice
binnen 48 uur

Productbeschrijving

Niet één, maar twee magneten gebruiken om te magneetvissen? Het klinkt misschien wat gek, maar daar denk je anders over na het gebruiken van Double Impact! Dit pakket stelt je in staat om met twee vismagneten van Magnetar op zoek te gaan naar mooie bodemschatten.

Meer vangkansen met de Double Impact pakketten

Gebruik je een vismagneet van Magnetar? Dan weet je dat je de meeste voorwerpen zonder problemen uit het water kunt halen. Toch zoeken we altijd naar manieren om de vangkansen van magneetvissers te vergroten. Dit is mogelijk met deze pakketten

De Double Impact is een nieuw instrument voor Magneetvissen. Het is een ring die twee rvs staven met elkaar verbindt. Op deze staven kunnen de twee meegeleverde vismagneten van Magnetar bevestigd worden.

Met deze accessoire heb je twee keer zoveel vangkans. De magnetische velden van de vismagneten stoten elkaar namelijk af. Dit vergroot het totale magnetische veld aanzienlijk, wat weer een positief effect op je vangkans heeft. Naast het grotere magnetische veld, beschik je met dit product ook over twee magneten die samenwerken om nóg grotere voorwerpen uit het water te halen.

Hoe gebruik ik de Double Impact?

Magneetvissen kun je op verschillende manieren doen. De Double Impact is dan ook op meerdere wijzen te gebruiken. Maar, dit instrument is het meest effectief wanneer je het op een slepende wijze gebruikt. Zo zoek je namelijk eenvoudig een groter gebied in het water af.

Double Impact pakket 1 en pakket 2

Er zijn twee pakketten verkrijgbaar. Het eerste pakket wordt geleverd met de volgende producten: twee Easy vismagneten, twee Easy beschermhoezen, één tube borglijm, één paar handschoenen en één 6mm touw.

Het tweede, meer krachtigere pakket bestaat uit: twee Hardcore vismagneten, twee Hardcore beschermhoezen, één tube borglijm, één paar handschoenen en één 8mm touw.

Stel jij liever je eigen magneten samen dat kan. De Double Impact is ook los te verkrijgen zodat jij je eigen keuze kan maken.

Veiligheidswaarschuwing

Bij Magnetar hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom willen we je waarschuwen alvorens je de Double Impact gebruikt. Het bij elkaar brengen van krachtige magneten kan tot gevaarlijke situaties leiden. Wees je daarom bewust van de gevaren tijdens de montage van het product. Magnetar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verwondingen door onzorgvuldig gebruik.

Het is in theorie mogelijk om de Double Impact in combinatie met de TerrorBeast en Barbarian te gebruiken. Echter, Magnetar kan in dit geval niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele ongevallen.

Recente beoordelingen


3 klantbeoordelingen
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lars (geverifieerde eigenaar)

    Geweldig pakket! Ik heb dubbel zoveel plezier en succes tijdens het magneetvissen

  2. Pieter (geverifieerde eigenaar)

    Sinds ik de Double Impact gebruik, vang ik veel meer en grotere voorwerpen, echt een topaankoop!

  3. Jeroen (geverifieerde eigenaar)

    Echt top!