Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Reinout
2 - 3 min. read
17 okt, 2018

Wij zijn aanwezig geweest bij de opnames van het RTL nieuws. Wij kregen een telefoontje of wij mee wilde werken aan een item over het lage waterstand in Nederland. Veel schippers op de binnenvaart ondervinden vele nadelen door het lage water. Dit is het tegenovergestelde voor magneetvissers. Een laagwaterstand heeft namelijk voor magneetvissers alleen maar voordelen, tenzij er natuurlijk helemaal geen water meer is. Benieuwd naar het item bekijk het hier.

Het voordeel voor magneetvissen

Door het lage waterpeil kun je nu magneetvissen waar je anders niet had kunnen magneetvissen. Bij sommige rivieren is het water met meer dan 5 meter uit de kant getrokken. Dit betekend dat je veel verder de kant af kan lopen. Zo heb je geen last meer van de stenen aan de kant die vaak te vinden zijn bij rivieren. Met een hoog waterstand is een rivier als de IJsel niet of nauwelijks te bevissen, omdat de magneet blijft haken achter de stenen die langs de kant liggen.

Het moeras in!

.50 magneetvissen

Door de droogte en het lage water zijn moerassen begaanbaar! Hier liggen wel hele toffe spullen verstopt waar je nooit bij had kunnen komen als het water hoger had gestaan. Afgelopen tijd hebben wij meerdere moerassen bevist met prikstokken en werpmagneten. Het resultaat was verbluffend, namelijk super geconserveerde spullen uit de tweede wereld orlog. Van kogels, magazijnen tot aan pannen en gespen. Hieronder een .50 in goede staat opgevist met de terror vismagneet.

Schatten komen boven water

Meerdere klanten hebben zich bij ons gemeld dat er bij rivieren onderwaterschatten bloot komen te liggen op het droge. We hebben berichten binnen gekregen dat er geweren, pistolen, kogels, kluizen en munten te vinden zijn aan de kant. Ben jij er al op uit getrokken? Een vismagneet heb je dan niet perse nodig.

Het RTL Nieuws artiekel lezen? lees het artiekel hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black Friday bij Magnetar

Welke metalen zijn magnetisch?

Putdeksellifter kopen? Hier moet je op letten!