Voor 23:00 besteld morgen in huis

Achteraf betalen

Gratis verzending vanaf 30€

30 dagen bedenktijd

Annelies
3 - 4 min. read
14 apr, 2021

Kies vandaag voor groen

Steeds meer mensen zijn er actief en bewust mee bezig: milieubewust leven. Gebruik vaker de fiets, laat verlichting niet onnodig branden, douche wat minder lang, ga recyclen. Allemaal erg belangrijk om bewust mee bezig te zijn. Toch willen sommige mensen meer. Meer het gevoel dat ze écht iets doen voor het milieu. Een milieubewuste hobby waar je direct het gevolg ziet van jouw acties op de natuur is iets waar steeds meer mensen naar opzoek zijn. Veel mensen gaan wandelen en nemen daarbij een afvalzak mee. Actief bezig zijn én iets betekenen voor het milieu, dat is wat wij willen! 

Ben jij iemand die graag iets wil betekenen voor de natuur en een schoner milieu? Kies dan voor een milieubewuste hobby zoals magneetvissen! Hierbij zie je direct het gevolg van jouw acties op de natuur. Koop een krachtige vismagneet, maak er een touw aan vast en zoek wateren op om schoon te maken. Van kanalen tot aan meren, van de zee tot aan de sloot: overal zien wij helaas steeds meer afval zwerven. Er worden de gekste en meest vervuilende dingen gedumpt. Met een vismagneet haal jij makkelijk bierdopjes, verfblikken, fietsen, batterijen met accuzuren, brommers met vervuilde olie, kluizen, spijkers etc. uit het water.

“Reinig het water, want dit is onze bron van leven!” – Magnetar

Tips milieubewuste hobby

Ga samen op pad met een vismagneet en kies bewust voor een schonere wereld. Zorg ervoor dat je altijd alles wat je uit het water haalt ook opruimt. Dit kan je doen door altijd een afvalzak mee te nemen. Tip van Magnetar: gebruik ook goede handschoenen. Voor goede grip tijdens het magneetvissen, om je handen niet te beschadigen door het vaak gooien met het touw én op makkelijk afval op te ruimen.

Vis je grote dingen op uit het water? Hiervoor heeft Buitenbeter.nl een mooie oplossing bedacht. Download de BuitenBeter app en meld hier waar jij een berg afval hebt neergelegd na het magneetvissen. De gemeente zorgt er dan voor dat dit zo snel mogelijk wordt opgehaald. Ideaal en een mooie duurzame oplossing. Download de app hier voor Android en hier voor IPhone.

schoonmaken magneetvissen, milieu magneetvissen, schoonmaken water, buitenbeter, magneetvissen, magnetar

Veel kleine onderdelen opgevist? Met de magneetbezem verzamel je makkelijk kleine magnetische voorwerpen, zodat je deze op één plek kan verzamelen. Bekijk hier de video van AllDayMD. Hier (vanaf 15:00) legt Glenn uit hoe de BuitenBeter app werkt én waarom een magneetbezem een handige toevoeging is.

Meer in duurzaamheid voor iedereen

Mensen denken wel eens dat milieubewuster leven een grote en dure uitdaging is. Je huis opnieuw isoleren, een elektrische auto, een waterpomp.. allemaal heel goed, maar niet voor iedereen weggelegd. Het zijn stappen die een grote impact kunnen hebben, maar ook stappen die vaak hoge kosten met zich meebrengen. Magneetvissen biedt een mogelijkheid tot meer duurzaamheid voor iedereen. Magnetar biedt al vismagneten aan vanaf €24,99 en complete pakketten vanaf €35,-. Zo kan iedereen starten met het schoonmaken van de wateren met kwaliteitsmagneten, zonder dat het veel hoeft te kosten. Kies vandaag voor schoner water, kies voor Magnetar.

Milieubewust leven is zo lastig nog niet!

Heb jij nog meer tips voor een milieubewuster leven? Of heb jij iets gehad aan onze tips? Reageer in de comments en deel dit met je vrienden!

Reacties op: Meer in duurzaamheid voor iedereen

Tobias schreef:

Mooie tips. Ik magneetvis graag en vind het fijn dat daardoor de natuur steeds schoner wordt. Wie weet haal ik er binnenkort een magneetbezem bij. Gr Tobias

Annelies schreef:

Hoi Tobias, leuk dat je zo graag gaat magneetvissen. Een magneetbezem kan inderdaad een mooie toevoeging zijn. Op naar veel mooie vangsten!

Gideon geerts schreef:

Ik vind het super leuk magneetvissen ik vis zelf met de barberian en heb al wel een paar duizend kilo er uitgehaalt de afgelopen anderhalf jaar en probeer meestal alles mee te nemen hou je er mooi extra euro aan over en andere leuke vonsten gedaan

Loes van Ark schreef:

Mooi artikel

Annelies schreef:

Bedankt Loes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Magneetvissen in Frankrijk met Yves

10 tips voor magneetvissen: zo is het veilig en vang je het meest

Je vismagneet bestellen op Bol.com, is dat wel slim?